BREAKING NEWSRecomandate

FOTO – Aroganții lui Ghițucă vs persoanele cu dizabilități: ”Hai să îți dau procesul verbal ca să îl poți contesta în instanță”!

Astăzi la prânz un conducător auto ne-a transmis mai multe fotografii realizate în Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare, povestindu-ne totodată umilința prin care a trecut după ce polițiștii locali ai lui Ghițucă l-au sancționat. Menținăm faptul că șoferul era însoțitorul unei persoane cu nevoi speciale pe care l-a transportat în această zonă a orașului.

”Am mers cu tatăl meu, persoană cu nevoi speciale, în zona Centrului Vechi din Baia Mare. Am vrut să parchez pe locurile special amenajate. Erau ocupate. Am văzut un polițist local în zonă și l-am întrebat dacă pot să parchez așa cum erau parcate și alte autovehicule pentru că locurile speciale erau ocupate de alți șoferi. Firește fără astfel de probleme. Mi-a spus că da fără nicio problemă. Aveam în parbriz afișat tichetul special pentru persoanele cu dizabilități.

Când ne-am întors la mașină aveam amenda pusă în prabriz. Degeaba i-am explicat doamnei polițiste locale că tocmai un coleg de-a ei mi-a spus că pot parca. Degeaba i-am spus că locurile special amenajate erau ocupate de alți fără astfel de tichet. Dânsa cu aroganță și superioritate mi-a spus să vin să îmi dea procesul verbal ca să îl pot cotesta în instanță. Ea doar aplică legea. De ce oare nu i-a amendat pe cei care ocupau locurile pentru persoanele cu dizabilități, doar domnia sa știe” este mesajul care a însoțit fotografiile.

Te-ar putea interesa si

BĂTAIE ÎN BORŞA: Doi tineri au bătut un localnic într-un bar

Vasile Dale

ACCIDENT: S-A RASTURNAT CU MASINA PE DN18 LA VISEU DE SUS. SOFERUL A PLECAT DAR A FOST IDENTIFICAT (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziții la Finteușu Mic – 4 tâlhari periculoși au fost arestați preventiv. Au drogat victima, au jefuit-o și au abandonat-o într-o pădure de lângă Băița (video)

Vasile Dale

3 mesaje

victoro mai 30, 2023 at 6:20 pm

deci, inteleg ca cineva a incalcat legea si a ocupat abuziv locurile pentru persoane cu dizabilitati iar asta ii da dreptul unei alte persoane la randul ei sa incalce legea ingreunand accesul celorlalti conducatori auto?

Raspunde
Dan mai 31, 2023 at 11:12 pm

Mă amuz de fiecare dată când citesc o „ştire” de genul acesta, fiindcă :
1 toţi care sunt amendaţi de locală se plang că au fost trataţi arogant….. da` un covor roşu, plecăciuni, temenele nu vreţi? Ceva de genul ” sărumâna jupâne contraveninet, scuze că te deranjez, ai parcat fără tichet valabil…stiu că eşti cu dizabilităţi că am vazut tichetul albastru, totuşi imi dai voie sa imi fac serviciul? imi dai voie să te sancţionez?”
2 toţi -sau cel puţin 99% din cei amendaţi de locali, susţin că numai ei au fost sancţionaţi, nu şi restul…. bine că ai ştiut sa faci poze tichetului tău albastru, dar celorlator maşini care ocupau „abuziv” locurile cu handicap nu ai fost inspirat să le faci… doar pentru a proba ca spui adevărul….
3 toţi care sunt amendaţi de locali, sau mă rog aproape toţi, invocă motive puerile- aroganţa, limbajul, etc – pentru a atrage simpatia publică in favoarea lui. Nu spun că localii sau orice alt angajat din oricare instituţie investită cu aplicarea legii sunt monumente de etică profesională şi au toţi un comportament demn de cartea recordurilor, există şi unele derapaje, dar nu cu frecvenţa „promovată” în mass media.
Autorului – fiindcă jurnalist… sorry, nu te mai pot numi după modul în care scrii articole in ultimul timp – acestui….hmm….. hai să îi spun totuşi „demers jurnalistic” din respect pentru restul breslei, musai, îi supun atenţiei, din nou ( a treia oară după calculele mele) prevederile CODULUI DEONTOLOGIC AL JURNALISTULUI, care doreşti dumneata Vasilică, cel adoptat in 2009, sau cel al uniunii ziariştilor profesionişti din România, anume , prevederile care te obligă la:
1 verificarea informaţiilor
2 calitatea actului jurnalistic
3 integritatea, imparţialitatea jurnalistului
Ori, in demersurile tale jurnalistice din ultimul timp care au ca subiect „localii lui Ghiţucă” ( apropos, „Ghiţucă” are un nume, şi folosirea unor expresii de genul celor care le foloseşti tu aduc atingere imaginii personale ale unei persoane, îi incalcă dreptul la imagine garantat de constituţie) nu respecţi nimic…..

Raspunde
Mihaela iunie 1, 2023 at 6:23 am

Si eu am copil cu dizabilitate si am tichet pentru parcare pe licurile destinate pers cu dizabilitate care de multe ori sunt ocupate de cei care nu au acest tichet Nimeni nu le face nimic iar daca ai de gand sa le atragi atentia ca acel loc nu este pentru ei ca este pentru cei care au o dizabilitate te fac ca la usa cortului De mukte ori a trebuit sa parchez foarte departe de unde aveam de mers cu copilul pentru ca locul
destinat pers cu dizabilitate eraa ocupat de cei fara legitimatie de handicap si aveam ce purta copilul pe jos

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.