Eveniment

OPINIE: Sunt multe de spus, însă un lucru este clar: dragi profesori ne-aţi dezamăgit!

Bună ziua, înainte de toate, vreau să menționez că acest mesaj îl transmit cu tristețe și nu cu intenția de a jigni sau crea conflicte.

Susțin această grevă, însă mă simt nevoită să transmit acest mesaj pentru a exprima dezamăgirea noastră, a elevilor, în legătură cu lipsa de respect care ne-a fost acordată în timpul acestei greve generale. Prea puțini profesori ne sunt cu adevărat alături, însă merită toate aplauzele!

Astăzi, unii dintre noi ar fi trebuit să sărbătorim ultima zi de liceu. În acești patru ani, am fost marcați de evenimente majore, precum pandemia, în care online-ul a fost o adevărată provocare; creșterea prețurilor de unde au rezultat probleme financiare din cauza conflictului armat din Ucraina, iar acum această grevă. Consider că am fi meritat să avem măcar o festivitate simbolică pentru a ne aminti cu drag de eforturile depuse de profesori. Poate atunci când se va ține premiera, nu vom mai putea fi toți prezenți. Soluții există, greva nu vă oprește din a participa la banchetul claselor a XII-a, unde pentru meniul dumneavoastră s-au strâns deja bani, la fel cum nu vă oprește nici din a participa la tradițiile liceului (cum ar fi pentru noi meciul de fotbal). Am crezut că participarea la aceste evenimente și tradiții se face din respect față de cei patru ani pe care i-am petrecut împreună, însă luând în considerare refuzul dumneavoastră, ne-ați dovedit contrariul.

Incertitudinea, stresul și suferința prin care trecem nu a făcut nimic altceva decât să contribuie la generarea unui abuz emoțional. Deși greva nu este împotriva noastră, se simte astfel…

Sunt multe de spus, însă un lucru este clar: dragi profesori, ne-ați dezamăgit!

Semnat, elevii claselor a XII-a


Te-ar putea interesa si

Tânăr din Ţicău, reținut de Poliția Transporturi după ce tâlhărit un băimărean. A fost arestat preventiv (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Impact între un taxi și o autoutilitară în zona RFN din Baia Mare. Accident și pe strada Câmpului unde unul dintre șoferi era beat (actualizare)

Vasile Dale

PRĂPĂD ÎN FERNEZIU: Explozii după ce un gater a ars ca o torță în miez de noapte (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.