BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Un băimărean a suferit multiple arsuri într-o explozie la Zalău

Un bărbat de 64 de ani din Baia Mare a suferit multiple arsuri în urma unei deflagrații survenită miercuri după-amiază la Zalău. Victima a fost transportată în stare gravă cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca

Miercuri, 31 mai, pe raza municipiului Zalău a avut loc o puternică explozie. Tragicul eveniment s-a petrecut undeva după orele 16.30, pe strada Constantin Dobrogea Gherea.

Două persoane efectuau lucrări de foraj la un puţ. La un moment dat, utilajul cu care lucrau cei doi a luat foc şi a izbucnit un incendiu violent. Flăcările au mistuit utilajul şi s-au extins şi la un autoturism aflat în apropiere.

La ora 16.42, cineva a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Din păcate, deflagrația survenită la utilajul de foraj s-a soldat cu o victimă. Este bărbat de un bărbat de 64 de ani din municipiul Baia Mare. În urma exploziei, victima a suferit arsuri multiple în partea superioară a corpului.

Echipajele medicale care au intervenit la eveniment au acordat îngrijiri maramureşeanului, dar starea sa de sănătate era extrem de rea, astfel că a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD de la Jibou.

Bărbatul, care avea arsuri pe 50% din suprafața corpului, a fost transportat de urgenţă la secţia UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Cealaltă persoană care muncea la foraj – este vorba de un tânăr de 33 de ani din Cluj-Napoca – a avut noroc. Clujeanul a scăpat fără nicio zgârietură.

“Bărbatul de 64 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în urma unei deflagrații survenită la un utilaj de foraj, a fost preluat și transportat de elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: UN BĂRBAT DIN CUPŞENI A DECEDAT ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN SPANIA. ESTE NEVOIE DE AJUTOR PENTRU REPATRIEREA TRUPULUI NEÎNSUFLEȚIT

Redactie

De Dragobete, hai să iubim moroșenește! Eveniment de senzație pentru toți îndrăgostiții din România!

Vasile Dale

Interviu cu taximetristul care l-a scos din ţară pe Cătălin Cherecheş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.