Eveniment

CERTAŢI CU LEGEA: Șase bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau vehicule comițând infracțiuni rutiere

În perioada 31 mai-01 iunie, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere au depistat în trafic, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, trei din Maramureș, unul din Republica Moldova și altul din Pakistan, care au condus autovehicule pe drumurile publice în timp nu dețineau acest drept.

Al șaselea bărbat, în vârstă de 45 de ani din Cicârlău, a fost identificat de polițiștii din Tăuții-Măgherăuș, în timp ce conducea o autoutilitară cu o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Seini, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV AUDIO / FOTO / VIDEO: Au cerut sprijin la 112. Credeți că l-au primit? Imagini incredibile pe DJ 186 la Bârsana

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: DUPĂ BLOCURILE GRI, REALITATEA ESTE DURĂ – Baia Mare, orașul îngropat în gunoaie și sufocat de câinii maidanezi

Redactie

DE WEEKEND – CUM ÎȘI VINDE O BĂIMĂREANCĂ MAȘINA: ”E aproape atât de ieftină ca și un Iphone 8 Plus!” (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.