Maramuresul Istoric

TISA: Maramureșean prins la volanul unui autoturism cu dreptul de a conduce anulat și sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic un bărbat de 51 de ani din județul Maramureș care conducea un autoturism deși nu avea acest drept și sub infuența băuturilor alcoolice.

Ieri, 1 iunie 2023, în jurul orei 23.20, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au oprit în trafic pentru control, pe raza localității Tisa, un autoturism marca Volkswagen, care circula haotic.

La volan se afla un cetățean român de 51 ani, domiciliat în județul Maramureș. Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră că nu are permisul de conducere la el, așa că nu poate să-l prezinte.



Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică, lucătorii noștri au solicitat în sprijin un echipaj din cadrul Secției 6 Poliția Rurală Sarasău care l-au testat pe bărbat, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, șoferul a fost condus la spitalul Municipal din Sighetu Marmației pentru recoltare de probe biologice.

Totodată, în urma unor verificări suplimentare, s-a constatat că bărbatului i-a fost anulat dreptul de a conduce.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere, conform Codului Penal, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: INCONȘTIENT – AUTOTREN filmat pe DN18 prin Moisei și Vișeu de Sus circulând cu 120 km/oră

Vasile Dale

VIDEO: O mamă a fost filmată când își bătea copilul în fața unei școli, în Sighetu Marmației

Redactie

PE URMELE HOŢILOR DE LEMNE: Acțiuni complexe de control la Ocolul Silvic Poieni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult