BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Un vânzător ambulant a aruncat cu un scaun după un polițist local lângă un market din Baia Mare – ACTUALIZARE

Incident grav pe strada Cosmonauților din Baia Mare. Un vânzător ambulant a aruncat cu un scaun din plastic după un polițist local care îndrăznise să îl legitimeze.

Conform informațiilor noastre, echipajul Poliției Locale Baia Mare s-a deplasat în zona unui market de pe strada Cosmonauților unde un bărbat comercializa diferite legume și fructe în stradă, fără a deține autorizație în acest sens.

Polițistul local i-a solicitat actele bărbatului doar că acesta a devenit recalcitrant, a înjurat și a refuzat să se legitimeze. În momentul în care polițistul local a început să îi întocmească procesul verbal de contravenție, comerciantul ambulant a pus mâna pe scaunul din plastic pe care stătea în stradă și l-a aruncat după polițist.

Acesta a reușit să se ferească în ultima clipă dar injuriile au continuat. În acest timp, comerciantul ambulant și-a luat legumele și fructele (care le avea într-un cărucior ce aparținea marketului în fața căruia stătea pentru a le comercializa) și a intrat în scara unui bloc (se pare că ar locui în respectivul imobil).

Conform surselor noastre judiciare polițistul local s-a deplasat la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare unde a depus o plângere penală pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Acesta ar fi prezentat procurorilor băimăreni inclusiv înregistrările video surprinse de bodycam-ul care îl avea instalat și pornit în momentul intervenției.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 02 iunie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în calitate de polițist local în cadrul Poliției Locale Baia Mare, le-a solicitat unor bărbați de 27 respectiv 51 de ani, să prezinte documentele de comerț ambulant pentru că vindeau ambulant fructe în spațiul public.

Aceștia au devenit recalcitranți, l-au amenințat, iar bărbatul de 51 de ani l-a agresat fizic cu un scaun. În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INFRACȚIUNI RUTIERE: Un tânăr din Vișeu a fugit de poliție pentru că avea permisul suspendat. Un alt tânăr depistat pozitiv la volan în Leordina

Vasile Dale

FOTO / SIGHETU MARMAŢIEI: Un şofer şi-a făcut praf vagonul TIR-ului (actualizare)

Redactie

DE INTERES: Comuna Mireșu Mare a câștigat o finanțare de 10,85 milioane lei!

Vasile Dale

1 mesaj

Cetatean iunie 3, 2023 at 3:46 pm

Calcat pe cap..Toti terminati iau in ras legea. Din cauza politicienilor corupti si a statului. Ca dau legi favorabile infractorilor, etc.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.