BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ”Ploaie” de înjurături și amenințări la adresa pompierilor voluntari din Poienile de Sub Munte. Motivul: au avut ”tupeul” să îi calce iarba unui localnic în timpul unei intervenții la stingerea unei gospodării în flăcări!

Intervenție cu scandal la un incendiu în Maramureș. O gospodărie a fost mistuita de flăcări în vârf de munte și 3 persoane în vârstă au ajuns la spital cu atacuri de panică. Intervenție a fost deosebit de civilă din cauza zonei greu accesibilă: cătunul Cvasnița, comuna Poienile de Sub Munte în munții Maramureșului.

12 pompieri civili și 8 pompieri militari au intervenit pentru a stinge vâlvătaia. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civili din Poienile de Sub Munte. Aceștia au scurtat drumul spre casa în flăcări prin ograda localnicului. Nici nu doriți să știți ce înjurături și amenințări și-au auzit voluntarii.

Drumul de acces era unul îngust de munte iar sursa de apa era lipsă în zonă pompierii au adus o autospecială cu o capacitate de 10.000 de litri care au lasat-o la baza muntelui. Cu ajutorul unei autospeciale 6×6 (de 800-900 litri) și a unei autospeciale 4×4 a pompierilor civili au cărat apă non stop spre locul imobilului din lemn cuprins de flăcări.

AVERTISMENT: ATENȚIE MATERIALUL VIDEO CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS

De acolo au întins furtunurile peste 150 de metri, e drept prin grădina unui localnic. La finalul intervenției a izbucnit scandal. Proprietarul grădinii a început să îi amenințe și să îi înjure pe pompierii civili.

Când în limba română, cât în limba ucraineană. Motivul: cum și-au permis ei să întindă furtunurile prin iarba din ograda sa. Cel mai agresiv a fost individul cu pompierii volutari, culmea consăteni de-ai săi. Cu greu au reușit cei din forțele de intervenție să îl calmeze pe individ. Totul a fost filmat și a fost publicat pe rețelele de socializare.

Poate ar fi cazul să îi explice și individului cineva (poate chiar cu o amendă) că într-o situație de urgență primordiale sunt două lucruri: salvarea de vieți și salvarea bunurilor. Legislația spune clar acest lucru. Iarba din ograda lui (fie ea și proprietate privată) nu interesează pe nimeni în timpul unei situații de urgență!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

VIDEO – ALARMĂ ÎN MARAMUREŞUL ISTORIC: Salvamontiştii au salvat un tânăr de 18 ani rănit pe munte în zona Repedea (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: Şofer băimărean, vinovat de producerea unui accident produs lângă Gherla

Redactie

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Depozite de ţigări de contrabandă descoperite de poliţişti la Sighetu Marmaţiei

Vasile Dale

1 mesaj

lex iunie 6, 2023 at 7:02 am

Cand prostia si ignoranta sunt virtuti la mare cinste in societate, apar indivizi de genul.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.