BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: TERIBILIST LA VOLAN – Un șofer din Sălaj ”a zburat” cu mașina de pe șosea oprindu-se în peretele unui magazin din Baia Mare (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs azinoapte în jurul orei 1.00 în sensul giratoriu de pe bulevardul Unirii cu strada Progresului din Baia Mare.

Din primele informații se pare că un șofer teribilist nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului, a trecut peste scuarul din sensul giratoriu, ajungând pe trotuar și oprindu-se în peretele unui magazin situat la parterul unui bloc.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Imediat în zona evenimentului s-au adunat mai mulți tineri care au început să filmeze și să fotografieze ”cascadoria”. Cel de la volan și-a îndepărtat imediat plăcuțele de înmatriculare de pe autoturism.



Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor oficiale reiese că un tânăr din județul Sălaj circula pe Bd Unirii dinspre Hotelul Mara spre intersecția cu Bd. București. Din cauza vitezei a văzut târziu sensul giratoriu, a tras de volan dreapta și a ajuns în peretele imobilului. Alături de el în mașina era o tânără tot din județul Sălaj. Șoferul a fost testat rezultatul fiind negativ.

Te-ar putea interesa si

CONTINUARE CAZ POIENI: AFLAT IN AREST LA DOMICILIU DUS DE URGENTA CU AMBULANTA LA SPITALUL VISEU (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

TOT IN MISIUNE? TOT IN MISIUNE? POLITISTII SIGHETENI SI-AU LASAT MASINA IN MIJLOCUL INTERSECTIEI O JUMATATE DE ORA (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO / Accident la Cicârlău: O şoferiţă s-a izbit violent cu maşina de un copac (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult