BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

VIDEO: Intervenție dificilă – Foc în vârf de munte la în cătunul Cvasnița din Poienile de Sub Munte.

Astăzi, 06.06., pompierii civili din Poienile de sub Munte dar și cei militari au lichidat un incendiu izbucnit la o casă din lemn, din localitatea Poienile de sub Munte. Focul a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn.

În minivacanța de Rusalii și 1 iunie, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 4 incendii.

Joi, 01.06., la Poienile de sub Munte, pompierii militari au lichidat un incendiu izbucnit la o locuință din lemn. Focul a distrus circa 40 de metri pătrați din locuința de lemn.

Sâmbătă, 03.06., pe strada Gutinului din Baia Mare, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri ” Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul și podul unei case. Flăcările au distrus circa 180 de metri pătrați de acoperiș din lemn, dar și diverse materiale textile depozitate în podul casei. Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. În urma incendiului nu au rezultat victime.

Luni, 05.06., la Săcălășeni pompierii militari băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars cira 0,5 hectare de vegetație.

De asemenea, în perioada de referință, medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au fost la datorie acordând asistență medicală de specialitate.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR: O familie cu trei copilași din TULGHIEȘ au nevoie de sprijinul nostru

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? / ACTUALIZARE: Un băieţel de 9 ani a dispărut din Botiz. Copilul a fost găsit pe o stradă din Botiz

Redactie

EXCLUSIVITATE: Răzbunare în stil mafiot la Borşa. Utilaj de deszăpezire şi buldoexcavator incendiate (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.