BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / FOTO – SATU NOU DE SUS: Patru victime, printre care doi copii, după coliziunea dintre două autoturisme (ACTUALIZARE)

Un accident rutier s-a produs în această seară la Satu Nou de Sus. Au fost implicate două autoturisme, din fericire nu s-au înregistrat victime încarcerate.

La faţa locului au intervenit un echipaj de pompieri si două ambulanţe şi un echipaj SMURD.

Au rezultat 4 victime, o familie cu 2 minori (12 si 10 ani). Toţi au fost vor transportati la spital pentru investigatii medicale amanuntite.

Şoferul celuilalt autoturism a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au stabilit faptul că accidentul s-a produs din cauza lipsei de vizibilitate pe drumul comunal îngust iar polițiștii urmează să stabilească vinovația șoferului vinovat de producerea accidentului.

ACTUALIZARE.- IPJ Maramureș

Ieri, 10 Iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Rus.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 31 de ani din Dumbrăvița, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre Satu Nou de Sus către localitatea Rus, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 43 de ani din Baia Mare, și care, în urma coliziunii a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, fiind proiectat în șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 43 de ani, a unui bărbat de 47 de ani din Baia Mare și a doi minori de 10 și 12 ani din Baia Mare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

Traficul a fost închis pe D.C. 25, între localitățile Rus și Satu Nou de Sus pentru aproximativ o oră, fiind deviat pe rute ocolitoare.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SIGHET: Intervenție în forță pentru reținerea unui bărbat care a spart un magazin din oraș și l-a rănit grav pe proprietar (FOTO CAMERA SUPRAVEGHERE)

Vasile Dale

CĂUTĂRI DISPERATE / ACTUALIZARE: Un borșean plecat în drumeție a dispărut în zona Vf. Toroioaga. Bărbatul a fost găsit teafăr

Vasile Dale

Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriş Baia Mare a fost iluminat în roșu pentru a marca Ziua Mondială de Luptă împotriva Tuberculozei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.