BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între mașina Mânăstirii Rohiița și o altă mașină. O femeie încarcerată (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a produs pe drumul comunal din Boiereni, drum care duce spre Mănâstirea Rohiița. Un tânăr care conducea un autoturism Dacia Logan aparținând Mănăstirii s-a izbit frontal de un alt autoturism care circula din sens opus.

În urma impactului violent o femeie a rămas încarcerată și a suferit leziuni corporale. Un echipaj al pompierilor militari și un echipaj SMURD au reușit să o scoată din mașina. Victima a fost transportată la Spital.

Șoferul în a cărui autoturism a fost femeia i-a cerut explicații tânărului care conducea mașina mânăstirii. Totul în fața polițiștilor dar și a unui călugăr de la mânăstire.

Accidentul s-a produs pe un drum foarte îngust pe care abia reușesc să treacă două autoturisme unul pe lângă celălalt.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul etilotestului fiind negativ. Polițiștii au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 10 Iunie, la ora 18.10, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident rutier pe D.C. 38, în localitatea Boiereni.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani din Vișeu de Sus, aflat la volanul unui autoturism dinspre Târgu Lăpuș, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sensul opus, și era condus de un bărbat de 33 de ani din Boiereni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 71 de ani din Boiereni, pasageră pe locul din dreapta față în unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la Spitalul din Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Panică în Baia Mare într-un bloc de pe strada Bucovinei după ce alarma de gaz dintr-un apartament s-a pornit

Vasile Dale

EXCLUSIV: FĂRĂ SALĂ DE AȘTEPTARE LA CABINETUL MEDICAL AL IPJ Maramureș – Rezerviștii din M.A.I. umiliți la maxim, consultați prin ușa întredeschisă, în condiții insalubre

Vasile Dale

EXCLUSIV: Cine sunt cei doi ”patronaşi” arestaţi preventiv pentru trafic respectiv cumpărare de influenţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.