BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

I-A DISTRUS COPILĂRIA UNEI FETE DE 12 ani – Căsătorit și cu copii, un bărbat din Poienile de Sub Munte a fost condamnat la 4 ani de pușcărie (EXCLUSIV)

Polițiștii Secției 4 Leordina au pus în executare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Sighetu Marmației, pe numele unui bărbat de 32 de ani din Poienile de Sub Munte. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare cu executare sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu minor.

În toamna anului trecut bărbatul din Poienile de Sub Munte (căsătorit, tată a mai multor copii) ar ademenit și convins o minoră în vârstă de 12 ani, domiciliată într-o localitate de pe Valea Ruscovei să îl însoțească la hotel din municipiul Sighetu Marmației. Acolo cei doi și-au petrecut noaptea și au întreținut relații sexuale consimțite.

Părinții minorei au aflat despre acest incident și au mers imediat la Poliție unde l-au reclamat pe bărbat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar procurorii l-au trimis în judecată. În fața magistraților, individul nu și-a recunoscut fapta. A fost condmnat la 4 ani de închisoare cu executare în primă instanță, însă a contestat decizia. Magistrații de la Curtea de Apel din Cluj a respins apelul ca nefondat și a păstrat decizia primei instanțe. Bărbatul a fost ridicat de acasă de polițiști și a fost dus la Penitenciarul Baia Mare unde își va ispăși pedeapsa.

Ce spune Curtea de Apel Cluj

ŢUDIC I. ILIEApelant Inculpat

Solutia pe scurt: În baza art. 421 al. 1 lit. b din C.p.p. respinge ca nefondat apelul declarat de către inculpatul ŢI împotriva sentinţei penale nr. 02/05.01.2023, pronunţată de Judecătoria Sighetu Marmaţiei. Definitivă.

Sentința dată de Judecătoria Sighetu Marmației

Solutia pe scurt: În temeiul art. 396 alin. (1), (2), (10) C.proc.pen. și art. 220 alin. (1), (2) ?i (5) lit. e) C.pen., condamnă pe inculpatul ȚUDIC ILIE, ……….., la pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu minor faptă prev. de art. 220 alin. (1), (2) ?i (5) lit. e) C.pen.

În temeiul art. 67 alin. (1) C.pen., interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prev. de art. 66 alin. (1) lit. a) ?i b) ?i n) C.pen., respectiv dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, dreptul de a ocupa o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, dreptul de a comunica cu persoana vătămată, și de a se apropia de aceasta, pe o perioadă de 4 ani, care se execută în condițiile art. 68 alin. (1) lit. c) C.pen.

În temeiul art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea probelor biologice de la inculpatul Ţudic Ilie, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare.

Te-ar putea interesa si

Borșa: Două percheziții domiciliare executate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Vasile Dale

ACŢIUNE SALVAMONT: Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui bărbat lituanian, accidentat la Lacul Albastru – FOTO

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Femeie din Ruscova nenorocită de o mașină ajunsă pe trotuar. Șoferul era rupt de beat (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.