BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

MARAMUREȘUL SĂLBATIC: Un bărbat din Bârsana a fost arestat preventiv după a înjunghiat în stradă un consătean

Incident grav la Bârsana. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost sesizați de o femeie prin 112 cu privire la faptul că, fiul acesteia ar fi fost agresat fizic de către un bărbat de 69 de ani din Bârsana, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi precum și al consumului de băuturi alcoolice.

Victima a fost transportată de către mama sa spre spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La secția U.P.U., polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 36 de ani din Bârsana, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta a fost agresat fizic cu un corp contondent tip cuțit, fiind înjunghiat în zona lateral stânga a toracelui, în timp ce acesta se afla pe strada ce duce înspre locuința sa.

În urma investigațiilor medicale efectuate, s-a stabilit faptul că victimei nu i-a fost pusă viața în pericol.

În locul comiterii faptei, a fost identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, care a avut un comportament recalcitrant și agitat atât fizic cât și verbal, motiv pentru care a fost imobilizat și transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației. Victima a rămas internată la secția de Chirurgie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

ACTUALIZARE: În urma activităților desfășurate și a probatoriului administrat, în cursul zilei de joi polițiștii Postului de Poliție Comunal Bârsana au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a bărbatului de 69 de ani, care ar fi agresat fizic cu un corp contondent tip cuțit, un bărbat de 36 de ani din Bârsana, în data 06 iunie a.c.

Ieri, 9 iunie 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești l-au prezentat pe agresor în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cererea a fost acceptată iar agresorul a ajuns în arestul IPJ Maramureș.

Ce spune instanța

HODOR TEODORInculpat

Solutia pe scurt: În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomiresti în dosarul nr.242/P/2023 şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.06.2023, până la data de 08.07.2023 inclusiv, a inculpatului H.T., cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193, alin. 2, din Codul Penal.

Respinge cererea de luare a măsurii controlului judiciar ori a arestului la domiciliu formulată de inculpat prin apărător.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV CAMERĂ BORD – JUNGLĂ ÎN TRAFICUL BĂIMĂREAN: Un șofer a evitat în ultima clipă un impact violent

Vasile Dale

AIR CONNECT și-a bătut joc de un băimărean în Vinerea Mare. Fostul președinte al Asociației Elevilor Baia Mare va sesiza ANPC

Vasile Dale

Galerie foto: S-a prăbușit podul iar traficul rutier pe DN17C Săcel – Moisei a fost închis. Vezi varianta ocolitoare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.