BREAKING NEWSImportant

Maramureș Business Park promovează tehnologia prin instrumente de realitate augmentată (AR)

Fiind un parc de inteligență specializată, Maramureș Business Park urmărește să utilizeze tehnologia și alte instrumente ale acesteia. Prin urmare, utilizarea Xreteh, o aplicație unică în Europa care folosește realitatea augmentată (AR) pentru a reda cât mai real proiectul tău imobiliar sau de decorațiuni interioare. Aplicația oferă utilizatorilor acesteia să viziteze casa, fabrica sau balconul care nu sunt încă construite, în varianta 3D, direct de pe telefon.

”Nu e nevoie să ai vedere în spațiu sau să îți imaginezi cm va arăta proiectul tău. Fie că îți construiești o casă, o fabrică sau un proiect imobiliar complex. Aplicația noastră poate fi folosită și pentru proiectele de urbanism.

Ce oferim noi este o versiune realist a produsului finit. Adică, discuțiile cu arhitectul nu se vor rezuma la niște desene sau randări” a declarat Claudiu Cocioban, CEO XRETEH.

Link către articol:

Te-ar putea interesa si

Implementarea proiectului „O șansă în plus la educație: o șansă pentru viitor”

Redactie

FOTO: Droguri pentru deţinuţii din penitenciarele din Gherla şi Bistriţa

Redactie

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în Leordina și Șugatag

Redactie

1 mesaj

Impactul tehnologiei de ultimă generație asupra economiei mondiale – Stiri din Maramures septembrie 4, 2023 at 9:49 pm

[…] în magazine, acum realitatea augmentată schimbă complet paradigma. Aplicațiile bazate pe realitate augmentată le permit consumatorilor să probeze produsele în spațiul virtual. În plus, inteligența […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.