BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Preotul Ionuț Duciuc (26 ani), condus pe ultimul drum de sute de credincioși la Petrova

Sâmbătă, 10 iunie 2023, de la ora 15:00, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a oficiat Slujba Înmormântării pentru părintele Ionuț Duciuc, care a trecut la Domnul, joi, 8 iunie, la vârsta de 26 de ani, informează Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului.

Slujba a fost oficiată la Parohia Ortodoxă „Nașterea Sfântului Proroc Ioan Botezătorul” din localitatea Petrova-Josani, Protopopiatul Vișeu, județul Maramureș, în prezența unui sobor impresionant de preoți, foști colegi de facultate și de seminar, prieteni și cunoscuți, care au dorit să aducă un omagiu și să îl conducă pe ultimul drum pământesc.

Preotul Ionuț Duciuc din cadrul parohiei bisericii ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești (județul Satu Mare) a plecat dintre noi fulgerător. Acesta a fost răpus de o boală nemiloasă. Medicii i-au găsit o formă de cancer la pancreas, iar la doar două luni de la aflarea teribilei vești s-a stins. În pofida eforturilor medicilor din Satu Mare și din Cluj-Napoca, care au încercat să facă tot posibilul să îl salveze.

Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc a fost timp de aproximativ 2 ani parohul bisericii cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, fiind hirotonit în anul 2021 de către PS Timotei Sătmăreanul.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în Împărăția Sa!

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Un autoturism a luat foc într-un garaj pe strada George Coşbuc (foto/video)

Vasile Dale

INEDIT: UN BORSEAN SI-A FACUT OM DE ZAPADA DIRECT IN BENA MASINII DE TEREN (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Poliţist din Borşa, acuzat că ar fi bătut un elev în incinta liceului – ACTUALIZARE (VIDEO)

Redactie

3 mesaje

OPINIE – Este pur și simplu INCREDIBIL: Un călugăr din Maramureș se roagă ca subsemnatul să MOARĂ! – Antena24.com iunie 14, 2023 at 1:14 pm

[…] este faptul că acest slujitor al Domnului a comentat la o știre preluată (cu sursă, firește) de pe pagina oficială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.