Important

ISU MARAMUREŞ: Marţi, 13 iunie, ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE

În fiecare zi de marţi - 13 este marcată Ziua informării Preventive, derulată anul acesta sub sloganul „Împreună pentru Siguranță”. Cu această ocazie, specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș, împreună cu mai mulți voluntari, vor desfășura o serie de activități de informare preventivă.
Astfel, pompierii vor avea întâlniri cu elevii, în cadrul unor lecții deschise, pe care le vor susține în unități de învățământ din județ. Pe parcursul acestora, personalul I.S.U. Maramureș va prezenta informații referitoare la prevenirea situațiilor de urgență, respectiv la modul de comportare în cazul apariției unor situații de urgență.
Tot mâine, pompierii și voluntarii vor fi prezenți în mai multe puncte de informare organizate în centrele comerciale din Baia Mare, cu pliante pe teme de prevenire și comportament în situații de urgență. 

Pentru mai multe informații utile, despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență, accesați portalul https://fiipregatit.ro.

Te-ar putea interesa si

ÎNŞELĂCIUNE ÎN BAIA SPRIE: A rămas şi fără bani, şi cu reparaţia acoperişului la casă făcută de mântuială…

Vasile Dale

Jandarmeria Maramureș: Ce-ai vrea să te faci când vei fi mare?

Vasile Dale

Gheorghe Șimon, deputat PSD: “Susţin necesitatea sprijinirii puternice a industriei procesatoare de materii prime”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.