BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Absolvenţi de liceu și-au pus viața în pericol și au ieșit pe geamurile maşinilor, în Baia Mare. Ce pedeapsă prevede legea!

Ca să marcheze finalul de an școlar într-un mod diferit, mai mulți tineri din Baia Mare și-au pus viețile în pericol. Absolvenții teribiliști au fost fotografiați în timp ce erau ieșiți pe geamurile mașinilor cu care se deplasau pe străzile din oraș.

Imagini trase parcă la indigo și la Bârlad. Acolo, un tânăr de 19 ani și cei patru pasageri au fost sancționați contravențional de polițiști cu amenzi însumând 2.900 lei. Totul după ce imaginile au devenit publice pe rețelele de socializare.

ACTUALIZARE

Urmare a apariției în mediul online a articolului de presă intitulat ”Absolvenți din liceu, și-au pus viața în pericol și au ieșit pe geamurile mașinilor, în Baia Mare. Ce pedeapsă prevede legea!”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare efectuează verificări, sub incidența nerespectării prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE / IMAGINI ŞOCANTE: Încercare de spargere la un supermarket din Baia Mare. Vezi cum a scăpat hoţul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

FOTO – Carambol la ieșirea din Baia Mare. O persoană rănită

Vasile Dale

FOTO: Carambol cu 3 vehicule în Lucăceşti

Redactie

2 mesaje

ASB iunie 16, 2023 at 10:38 am

Asa-i la sat.

Raspunde
Antena24.ro iunie 16, 2023 at 11:27 am

Sanctiune la fiecare in parte

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.