BREAKING NEWSEveniment

DISPARIȚIE – Abel Bobi (19 anI) este căutat de familie. A fost găsit (actualizare)

Astăzi, 16 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 16 aprilie a.c., fiul ei, *BALOGH ABEL-BOBI* de 19 ani, din Baia Mare, a plecat din zona Craica și nu s-a întors până în prezent.

Semnalmente: înălţime 170 cm, 52 de kg, constituție: slab.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la tânărul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

REVOCARE

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii maramureșeni, * BALOGH ABEL-BOBI * în vârstă de 19 ani din Baia Mare, a fost identificat pe raza comunei Recea.

Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: COLABORARE- Austriecii care își bat joc de munții și pădurile Maramureșului prinși de Jandarmeria Maramureș în zona Dragomirești – Cavnic – Creasta Cocoșului (actualizare)

Vasile Dale

AVEM FILMUL VIDEO AL INTERVENȚIEI – Adolescentul de 16 ani susține că i-ar fi fost ștersă înregistrarea din telefon însă am recuperat-o!

Vasile Dale

VIDEO: Femeia agresată în casă – Doi tineri săltați de forțe impresionante de polițiști și jandarmi la Sighetu Marmației (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.