BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Doi pasageri răniți după ce un bihorean s-a izbit cu mașina de un podeț în Leordina

Astăzi dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre producerea unui accident rutier în Leordina, pe D.N. 18.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 32 de ani din județul Bihor, aflat la volanul unui autoturism, din direcția Leordina spre Vișeu de Sus, a pierdut controlul direcției și a lovit un cap de podeț din dreapta direcției sale de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 38 de ani din județul Bihor și a unui tânăr de 19 ani din Repedea, aflați în calitate de pasageri în autoturism.

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: VA FI PE BUNE SAU VOR SĂ ÎNGROAPE TOTUL? Peste o sută de polițiști, mascați, silvicultori din 4 județe au descins în control la OS Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

IMPACT NIMICITOR: BARBAT DIN GROSI IMPLICAT INTR-UN CARAMBOL IN JUCU! PATRU PERSOANE RANITE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / IMAGINI ŞOCANTE: Încercare de spargere la un supermarket din Baia Mare. Vezi cum a scăpat hoţul (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.