BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Trei grăniceri ucraineni înarmați cu mitraliere prinși de polițiștii de frontieră maramureșeni pe teritoriul ROMÂNIEI!!! S-au rătăcit când urmăreau refugiați din țara vecină (exclusiv)

Incident mai puțin obișnuit pe granița României cu Ucraina, în munții Maramureșului. Mai mulți cetățeni ucraineni au fost depistați de polițiștii de frontieră maramureșeni după ce au trecut ilegal granița. Aceștia au ajuns în zona Valea Vaserului din Vișeu de Sus și au fost imediat reperați de polițiștii români de frontieră.

Au fost preluați și duși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus pentru a fi audiați și identificați. Oamenii au cerut azil în România și au spus că au fugit din calea războiului în țara noastră. Refugiații urmează a fi duși spre Centrul de Refugiați din Șomcuta Mare.

După o oră, patrulele poliției de frontieră din Maramureș au identificat tot pe teritoriul României trei grăniceri ucraineni înarmați cu puști mitralieră. Aceștia au spus că s-au rătăcit din cauza vizibilității reduse din munte și au trecut pe teritoriul țării noastre. Grănicerii ucraineni urmează să fie duși de polițiștii de frontieră maramureșeni la graniță pentru a fi predați autorităților din țara vecină.

Din informațiile noastre se pare că grănicerii au urmărit persoanele care treceau ilegal frontiera Ucrainei cu României și astfel s-au rătăcit.

ACTUALIZARE – ITPF Sighetu Marmației

Azi, în jurul orei 11.15, în raza de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, lucătorii noștri au depistat 3 bărbați, cetățeni ucraineni, care au trecut ilegal din Ucraina în România, în zona Vaserului.

Pe timpul cercetărilor la fața locului, polițiștii de frontieră români au identificat în apropierea frontierei de stat, un echipaj al autorităților ucrainene format din trei grăniceri ucraineni, care s-a rătăcit pe partea românească din cauza vremii nefavorabile.

Cei trei cetățeni ucraineni au solicitat o formă de protecție statului român și urmează să se desfășoare procedurile specifice în astfel de situații. Echipajul ucrainean, conform prevederilor legale și acordului bilateral între cele două state, s-a întrors pe partea ucraineană.

Te-ar putea interesa si

SALVARE ÎN MUNŢII ŢIBLEŞULUI: Un bărbat A CĂZUT 70 de metri într-o râpă, cu tot cu TRACTORUL în care se afla (FOTO-VIDEO DRAMATIC)

Vasile Dale

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ŞI AMENINŢARE LA BISTRA: Ordin de protecţie faţă de un soţ violent şi agresiv

Vasile Dale

Drum nou de legătura cu Sălajul! Lucrările de modernizare ale DJ 108E au fost finalizate

Vasile Dale

1 mesaj

v24 iunie 17, 2023 at 4:24 pm

Bietii de ei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.