BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO: Impact între două mașini la Câmpulung la Tisa. Cinci persoane rănite (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă seara pe drumul național 19 pe raza localității Câmpulung la Tisa. Din primele informații reiese că în accident au fost implicate două autoturisme.

La locul evenimentului au intervenit echipajele pompierilor militari, un echipaj SMURD, un echipaj al Ambulanței și echiapajele poliției.

Cinci persoane au suferit leziuni corporale în urma accidentului. Pe perioada intervenției traficul rutier a fost oprit pe DN19.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, 17 Iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 6 Sarasău au intervenit la un eveniment rutier pe D.N. 19, în Câmpulung la Tisa.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 53 de ani din Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre comuna Sarasău, a efectuat viraj la stânga, cu intenția de a parca pe podețul unui imobil și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani din Câmpulung la Tisa.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a trei pasageri din autoturisme, în vârstă de 22,23 și 62 de ani, toți din Câmpulung la Tisa. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, dar le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul condus de tânărul de 23 de ani nu figurează înmatriculat, iar plăcuța de înmatriculare montată pe autoturism nu corespunde ca fiind activă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Cazul de sclavie din VIȘEU DE SUS: Avocații cer eliberarea celor cinci arestați preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Pieton spulberat de un AUDI la Sighetu Marmației. Martorii spun că șoferul gonea prin oraș (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ACCIDENT – Pieton lovit de maşină lângă Poşta Română Baia Mare (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.