BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO: Bravo lor! Elevii din clasa a VI-a de la Școala din Satulung vor participa la faza NAȚIONALĂ a concursului ”Sanitarii Pricepuți”

A fost sfârșit de an și pentru elevii clasei a VI-a de la Școala Generală din comuna Satulung. La ultima oră de din anul 2022/2023, învățăceii din Satulung au fost felicitați de doamna dirigintă pentru rezultatele foarte bune obținute la învățătură. Au fost premiați cu diplome și cărți și nelipsitele coronițe.

Pe lângă toate acestea trebuie să îi felicităm și pentru faptul că acești copii vor reprezenta județul MARAMUREȘ la faza națională a concursului organizat de Crucea Roșie ”Sanitarii Pricepuți”. Asta după ce au obținut la sfârșitul lunii mai locul 1 în Maramureș. Competiția se va desfășura în județul Vâlcea.

Cine sunt ei: Adrian Boca, Mădălina Ciurte, Andrei Dragoș, Alesia Irimuș, Sara Pop și Iuliana Săsăran. Activitatea lor a fost coordonată de doamna profesoara Kinga Oravetz. FELICITĂRI.

Imaginile video de mai jos nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Te-ar putea interesa si

VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ: Copii din cadrul Asociației Club Sportiv Aerofit Baia Mare, activităţi comune cu jandarmii montani

Redactie

URMARE ACCIDENT TREI MORȚI: Durere fără margini în Săsar și Baia Mare. Șoferul ar fi recunoscut că ar fi tăiat curba (FOTO/VIDEO DRAMATIC)

Vasile Dale

Oportunități de studiu în Republica Populară Chineză

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.