BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricTara Codrului

ACCIDENTE RUTIERE DE DUMINICĂ: Un sălăjean beat a ajuns cu mașina în șanț la Tămaia

       Ieri, 18 iunie, la ora 18.26, în timp ce polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa efectuau serviciul de supraveghere şi control trafic rutier în localitatea Tămaia, au observat un autoturism care prezenta avarii în partea din faţă și se afla oprit pe mijlocul străzii.

 La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani din județul Sălaj.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 18.20, bărbatul ar fi condus autoturismul pe strada Victoriei din localitatea Tămaia, dinspre centrul localităţii înspre localitatea Sârbi, iar la un moment dat, a părăsit partea carosabilă intrând într-un morman de pământ, rezultând avarii la autoturism.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanenţă Fărcașa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

SĂLIȘTEA DE SUS

 Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 50 de ani din Suceava, dinspre Bistrița Năsăud înspre Săliștea de Sus, iar când a ajuns la intersecția D.N. 17C cu D.J.186, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o tânără de 25 de ani din Bistrița Năsăud.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a unui tânăr de 26 de ani tot din Bistrița Năsăud. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

IIeri, 18 iunie, la ora 13.30, polițiștii din Săliștea de Sus au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.17C.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere

Aseară, 18 iunie, la ora 22.15, în timp ce polițiștii de ordine publică din Baia Mare, se aflau în timpul serviciului de patrulare, au procedat la oprirea unui autoturism pentru control. La volan a fost identificat un bărbat de 32 de ani din Băița de Sub Codru, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Te-ar putea interesa si

FOTO: 60 de șoferi au rămas pietoni, jumătate pentru viteză excesivă. Și totuși, accidentele rutiere se țin lanț în județ (actualizare)

Vasile Dale

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu participă la două evenimente culturale în Maramureșul Voievodal

Vasile Dale

ULTIMĂ ORĂ: Tarom va opera zborurile Londra Stansted – Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.