BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Munții din Maramureș unde nu ai voie să fotografiezi, să filmezi și să cânți: ”Va răspunde contravențional!”

O femeie a fost amendată pentru că s-a filmat, cântând, în timp de vizita o zonă montană extrem de populară din țara noastră. ”Va trebui să răspundă contravențional pentru fapta ei!”

Reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei au expus situația unei doamne care, zilele trecute, s-a filmat în timp ce vizita zona și a postat filmarea pe o rețea socială. 

”În urma apariției în mediul online a unui videoclip în care d-na AM, care de altfel a și postat acest film pe rețelele de socializare, apare cântând în Poiana Narciselor de pe raza Parcului Național Munții Rodnei, precizăm că această filmare s-a făcut cu încălcarea legislației în vigoare privind ariile naturale protejate, fără a se solicita și a avea avizul Administrației Parcului Național Munții Rodnei.

Administrația Parcului Național Munții Rodnei condamnă orice încălcare a legilor și regulamentelor privind ariile naturale protejate și va lua întotdeauna măsurile prevăzute de lege și va aplica sancțiuni acolo unde este cazul.

Suntem siguri ca d-na AM nu a vrut, cu intenție, să aducă niciun prejudiciu Parcului Național Munții Rodnei, dar va trebui totuși să răspundă contravențional pentru fapta ei.

Pe viitor, când va dori să se promoveze pe dumneaei împreună cu frumusețile Munților Rodnei, sperăm să o facă în mod legal, solicitându-ne avizul și respectând regulamentele noastre!”, scriu reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei pe o rețea socială. 

Fotografierea sau filmarea în scop comercial nu sunt permise în această zonă. 

”Art.42. Fotografierea sau filmarea în scop comercial fără aprobare, nu este permisă în Parcul Național Munții Rodnei. Cei interesați pot obține permis de la APNMR, contra plății tarifului aprobat de autoritatea publică centrală pentru protecția mediului”, se arată în Regulamentul Parcului Național Munții Rodnei.

foto principal: facebook.com/Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXERCITIU: PERCHEZITII IN CELULELE A 63 DE DETINUTI DIN PENITENCIARUL BAIA MARE

Vasile Dale

CJ Maramureș: ANUNŢ DE PARTICIPARE – Finanțare nerambursabilă, pentru domeniul tineret

Vasile Dale

Șase inculpați, trimiși în judecată de DIICOT pentru trafic de minori și proxenetism. Recrutau persoane inclusiv din Maramureş

Redactie

2 mesaje

ASB iunie 19, 2023 at 5:40 pm

Bine ca-i voie sa defrisezi.

Raspunde
Suporta Adevarul iunie 21, 2023 at 10:03 am

Dar buchetul de narcise(care sunt protejata prin lege) ce apare in clipul respectivei doamne, nu se mentioneaza in aceasta stire sau tine-ti partea doamnei?!(intreb pentru un prieten)

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.