BREAKING NEWSImportant

13 agenți de poliție încadrați din sursă externă instruiți de polițiștii Serviciului Pregătire Profesională

Efectivul polițiștilor de la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a crescut numeric cu 13 agenți de poliție, încadrați din sursă externă. Aceștia au urmat în luna iunie cursul de inițiere în carieră care presupune parcurgerea unor programe de specialitate importante în activitatea operativă a poliției. Din pregătirea tactică a polițiștilor face parte și programul de pregătire privind executarea tragerilor cu armamentul din dotare. Acest lucru presupune multă disciplină, responsabilitate, atenție și precizie.

Activitățile de pregătire s-au desfășurat în perioada 12-23 iunie 2023, cu implicarea directă a ofițerilor din cadrul Serviciului Pregătire Profesională, care au asigurat partea de instruire practică și, de asemenea, s-au preocupat de organizarea eficientă a întregii activități.

Parcurgerea programului formativ, conceput pe cele două componente: teoretică (desfășurată la sediul inspectoratului) și practică (derulată în poligonul de trageri al Inspectoratului Județean de Jandarmi ), a făcut posibilă dobândirea de către cursanți a competențelor specifice domeniului.

Polițiștii nou încadrați și-au însușit cunoștințe și și-au format abilități privind cunoașterea armamentului din dotare, elemente de teoria tragerilor, mânuirea armamentului, uzul de armă, atingându-se astfel obiectivele stabilite.

Pregătirea inițială și continuă a polițiștilor este un obiectiv important al poliției pentru că se dorește asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE / IMPACT IN BAIA MARE: O masina a politiei a ajuns pe trotuar rasturnandu-se pe plafon. soferul autospecialei de politie si-a recunoscut vina (foto, video)

Vasile Dale

Tezaurul turistic al Maramureșului a câștigat inimile vizitatorilor Târgului Internațional de Turism TT Varșovia

Redactie

CEL MAI ÎNALT COŞ INDUSTRIAL DIN ROMÂNIA: Turnul Combinatului Phoenix din Baia Mare, măcinat de rugină şi transformat în ruină sub povara timpului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.