BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între o mașina a Poliției de Frontieră si un taximetru (actualizare)

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul național 18 la ieșirea din Sighetu Marmației spre Vadu Izei.

Din primele informații se pare că un autoturism al Politiei de Frontieră Maramureș care era în misiune nu a mai putut evita impactul cu un taximetru.

În urma impactului violent taximetrul a fost aruncat într-un șant. La fața locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari de la descarcerare dar si echipaje medicale.

Cei doi polițiști de frontiera, dar si șoferul taxiul si pasagera acestuia au fost evaluați medicale la fața locului. Rănile suferite nu sunt grave din fericire.

Ce spune Poliția de Frontieră

Azi, în jurul orei 15.25, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, în timp ce se deplasa în misiune cu un autoturism din dotarea PFR, a fost implicat intr-un eveniment rutier pe raza localității Vadu Izei, județul Maramureș.

În cauză cercetările sunt efectuate de către reprezentanți ai I.P.J. Maramureș.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 23 iunie, polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier produs pe strada Făget din municipiu.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 45 de ani din Sighetu Marmației, a intrat în coliziune față spate cu o autospecială din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră condusă de către un bărbat de 31 de ani din Sighetu Marmației.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 45 de ani, precum și a doi pasageri din același auto de 50 respectiv 53 de ani, ambii din Sighetu Marmației.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero. Totodată, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Incendiu la o hală din Sighetu Marmaţiei

Redactie

Avocaţii Sorinei Pintea, prima reacţie după arestarea fostului ministru: Este o înscenare şi un joc politic murdar

Vasile Dale

RUTIERE: Conducere fără permis și uz de fals la Ilba, pieton accidentat de un şofer băut în Vălenii Lăpușului, bărbat din Botiza reținut pentru săvârșirea în concurs a mai multor infracțiuni

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.