BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Ursul care a terorizat zile în şir un sat a fost prins si va fi relocat. Animalul a fost cărat cu roaba, după ce a fost tranchilizat


Cu ursul la plimbare prin şantier. Imaginile au fost surprinse în satul Valea Vinului, din judeţul Bistriţa-Năsăud. După ce au fost terorizați zile la rând de sălbăticiune, oamenii au reuşit într-un final să-l captureze.

Un localnic a fost cel care a anunţat autorităţile despre faptul că musafirului nepoftit le-a făcut o nouă vizită în apropierea caselor, iar în scurt timp, echipajele de intervenţie, dar şi o echipă de medici veterinari au reuşit să-l tranchilizeze.

După ce l-au văzut la pământ, oamenii au pus ursul într-o roabă pentru a îl transporta la maşină, ca mai apoi să fie relocat în zona Pasului Rotunda, din munții Rodnei, între Bistrița Năsăud și Cârlibaba (județul Suceava)

Te-ar putea interesa si

MISIUNI DE SALVARE – Pompierii sigheteni au salvat angajatul unei spălătorii care s-a urcat pe clădire. Câine scos din râul Săsar în Baia Mare

Vasile Dale

PRIMUL SUSPECT IN CAZUL FETITEI UCISE SI VIOLATE, UN FOST PREOT SUSTINE CA STA ASCUNS SI SE TEME PENTRU VIATA LUI. NU ESTE SUSPECT (DOCUMENT PARCHET)

Vasile Dale

Din cauză că Primăria Baia Mare nu îşi plăteşte facturile, întreg judeţul Maramureş riscă să fie îngropat în gunoaie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.