BREAKING NEWSEveniment

RUTIERE: Accidente și infracțiuni rutiere pe bandă rulantă în weekend pe șoselele din Maramureș

BAIA SPRIE

Ieri, 24 iunie, la ora 14.26, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul Județean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare, s-a prezentat un bărbat, de 38 de ani, din Baia Mare care, în timp ce conducea o motocicletă, a fost implicat într-un accident rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în timp ce bărbatul conducea motocicleta pe D.N.18, dinspre Baia Mare înspre Sighetu Marmației, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

          Autoturismul era condus de către un bărbat de 58 de ani din București.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, acesta rămânând internat la Spitalul Judeţean Dr. Constantin Opriş din Municipiul Baia Mare.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Totodată, ambilor conducători auto le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

VIȘEU DE SUS

Ieri, 24 iunie, în jurul orei 17.00, polițiștii din Vișeu de Sus, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Pinilor din oraș s-a produs un accident rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped neînmatriculat, condus de către un tânăr de 20 de ani din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către o tânără de 19 ani din oraș. Ambii conducători de vehicule au fost testați alcoolsopic, cu aparatul etilometru, rezultatele fiind zero.

          În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii maramureșeni

TÂRGU LĂPUȘ – Azi noapte, la ora 00.02, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Țibleșului din oraș.

La volan a fost identificat un bărbat de 48 de ani din Târgu Lăpuș.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orașului Târgu Lăpuş, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

SIGHETU MARMAȚIEI – Azi noapte, la ora 00.35, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Făget din municipiu.

La volan a fost identificat un tânăr de 22 de ani din Sighetu Marmației. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

GROȘI – Aseară, 24 iunie, la ora 21.28, în timp ce polițiștii efectuau activităţi patrulare pe raza localității Coruia, au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Copalnic Mănăstur, care a condus un autoturism pe strada Cireșilor din localitatea Coruia, unde a pierdut controlul autoturismului, intrând în gardul unui imobil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Dr. Constantin Opriş din Baia Mare, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘOMCUTA MARE – Aseară, 24 iunie, la ora 21.40, în timp ce polițiștii efectuau serviciul de patrulare pe raza localității Berchezoaia, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui ATV, care circula pe D.J. 193E, dinspre Berchezoaia înspre localitatea Remetea Chioarului.

Conducătorul acestuia nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit în zona Castelului din localitatea Berchezoaia.

Conducătorul ATV-ului a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din Coaș.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

FĂRCAȘA – În data de 23 iunie a.c., la ora 18.30, în timp ce polițiștii efectuau controlul și supravegherea traficului rutier cu aparatul radar, pe D.J. 108/A, în localitatea Tămaia, au oprit pentru control un autoturism care a fost surprins circulând cu viteza de 136 km/h pe un segment de drum cu limita de viteză de 50 km/h.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 57 de ani, din Băița de Sub Codru.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

BAIA MARE – În data de 23 iunie a.c., la ora 16.10, polițiștii au oprit pentru control, un autoturism condus pe Bulevardul Independenței din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat, de 55 de ani, din Săsar.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgentă „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice în sânge.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Acțiuni rutiere desfășurate pe raza județului

          Ieri, 25 iunie, polițiștii din Baia Sprie, Dragomirești, Șomcuta Mare și polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag împreună cu polițiștii Biroului Rutier Sighetu Marmației, au organizat şi desfăşurat acțiuni rutiere având ca și obiect impunerea respectării regimului legal de viteză.

          În cadrul acțiunilor au fost verificate 110 autovehicule, au fost legitimate 128 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 29.870 de lei.

          Ca măsură complementară, s-a dispus reținerea unui certificat de înmatriculare precum și a trei permise de conducere, dintre care două pentru depășirea vitezei legale și unul pentru depășire neregulamentară.

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL ÎN MARAMUREȘ: Un timișorean beat criță la volanul unui Audi a fugit cu poliția pe urme 55 km. Etilotest: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (VIDEO CAMERĂ BORD)

Vasile Dale

RUTIERE: Bătrân accidentat de o maşină la Petrova, copil cu bicicleta lovit de un autoturism în Baia Mare, impact la Hărniceşti

Redactie

FOTO EXCLUSIV – LOCUL BLESTEMAT: Încă un șofer a ajuns cu mașina pe linia ferată de la Hideaga

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.