BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Joi se inaugurează în Leordina un Centru de Informare și Management Turistic (foto)

Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD Maramureș) deschide Centrul de Informare și Management Turistic în comuna Leordina. Noul Centru va fi deschis joi, 29 iunie 2023, la ora 12 și are sediul pe strada Principală nr. 376 în Leordina.

Conform organizatorilor acest eveniment este un bun prilej de a aduce în același loc unitățile responsabile pentru promovarea județului Maramureș.

În cadrul noului Centru din Leordina turiștii vor putea găsi de vânzare suveniruri, băuturi bio, miere de albine și tot ceea ce înseamnă artă tradițională care să reprezinte județul Maramureș. Vor găsi hărțile cu obiectivele turistice ce trebuie vizitate în zonă dar și în întreg județul.

La deschiderea oficială vor participa reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș, ai Prefecturii Județului Maramureș, ai Primăriilor din zonă, reprezentanți ai unităților de cazare, operatori de turism, meșteri și artiști populari.

Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș (OMD Maramureș) este o organizație în subordinea Consiliului Județean Maramureș avizată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) care coordonează întreaga activitate în domeniul turismului și care implementează strategia de dezvoltare a turismului în Maramureș.

#visitMaramures www.visitmaramures.ro.

Te-ar putea interesa si

CITITORI: ÎN TĂCERE – Nu se mai prelungesc contractele de închiriere-concesiune pentru terenurile ocupate de garaje (VIDEO)

Vasile Dale

Poluarea din râul Băița a ajuns în râul Someș și se află la granița cu Ungaria

Redactie

ULTIMĂ ORĂ: Cherecheș pleacă la PUȘCĂRIE. 5 ani cu executare

Vasile Dale

1 mesaj

Aluminium iunie 28, 2023 at 9:44 am

In sfarsit, Cetrul Info turistic este ultimul lucru de care mai avea nevoie Leordina… Glumeam. Din pacate la Leordina strazile nu mai vad gram de astfalt, reteaua de canalizare este nefunctionala si neterminata, nu misca nimic, doar afacerile aparatului local si de interes functioneaza, aici se stie, Leordina in ritmul in care merg lucrurile o sa ajunga o groapa mare de Gunoi in „amenajare piscicola La Rat”, ce sa zic, turistii o sa aiba ce sa vada… S-au facut 3 ani, la inceput cu multe promisiuni din partea actualului edil si bineinteles multe sperante ca ceva se va schimba dar din pacate, pe zi ce trece, constatam ca actualul edil a mostenit metehnele si apucaturile fostului edil, iar localnicii s-au ales doar cu praful de pe toba.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.