BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Un puștan beat la volanul unei mașini a fost urmărit de poliție pe DJ186. A abandonat vehiculul și s-a ascuns într-o anexă. unde a fost încătușat

Aseară, 26 iunie, la ora 21.45, în timp ce polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe DJ 186, în localitatea Bârsana, au procedat la oprirea unui autoturism ce se deplasa dinspre Nănești înspre Strâmtura.

          Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului de oprire, continuându-și deplasarea și mărind viteza, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar la un moment dat a abandonat autoturismul și a fugit înspre o anexă, fiind ajuns și imobilizat de polițiști.

          În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul este un tânăr, de 19 ani, din Bârsana.

          Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la C.P.U. Sighetu-Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE: Bunuri arse într-un incendiu izbucnit la Suciu de Sus

Vasile Dale

VIDEO: Vremea s-a schimbat radical – La Borșa ninge abundent iar drumarii intervin ÎN FORȚĂ – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE – PERCHEZIȚII: 4 tineri și o femeie din familia Drăgan-ilor săltați de ofițerii antidrog (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.