BREAKING NEWSNationalRecomandate

INTERVENȚIE DRAMATICĂ ÎN PTF PETEA (VIDEO): Un tânăr a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator

Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Satu Mare, a intrat astăzi în stop cardio-respirator în Punctul de Trecere al Frontierei de la Petea. Acesta se afla pe partea maghiară și intenționa să intre în România, conform informațiilor PresaSM.

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 15.00. Tânărul este resuscitat în acest moment de către echipaje de prim-ajutor din județul Satu Mare și din Ungaria.

La fața locului a ajuns și un elicopter medical al statului maghiar, care urmează să preia victima și să o ducă la un spital din țara vecină. Se fac în continuare eforturi de resuscitare. Din câte se pare, tânărul nu a fost victima vreunei agresiuni, potrivit primelor informații aflate de PresaSM.

Ce spune Poliția de Frontieră la solicitarea PresaSM”În P.T.F. Petea – La ora 15:00, în zona punctului de trecere, pe teritoriul maghiar, a fost observat un cetățean român căzut inconștient. S-a solicitat intervenția ambulanței maghiare care la ora 15:10 efectua primele manevre de resuscitare. Autoritățile maghiare au solicitat intervenția unui echipaj aerian. La ora 15.47 a fost constatat decesul persoanei. Precizăm faptul că persoana se deplasa pe jos, pe teritoriul statului maghiar și nu ajunsese pe aliniamentul de control, nu efectuase formalitățile de frontieră pentru ieșirea din Ungaria, respectiv intrarea în România”.

Sursa video și text: www.presaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: BAIA MARE – Autoturism parcat distrus după ce zăpada de pe acoperișul unui bloc a căzut

Vasile Dale

VIOLENŢĂ DOMESTICĂ LA OARȚA DE SUS: Ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat care şi-a agresat concubina

Redactie

Raed Arafat, ordin de recrutare pentru rezidenţi și studenţii din anul 4 la Medicină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.