BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A ÎNCERCAT SĂ PLECE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI CU MAȘINA DEȘI MAI AVEA DOAR TREI ROȚI – Un cunoscut hairstylist din Baia Mare arestat preventiv (foto)

Ieri, în urma probatoriului administrat, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, față de un tânăr de 25 de ani  domiciliat în Baia Mare (cunoscut hairstylist).

În fapt, în data  de 02.07.2023, în jurul orelor 02.50, tânărul a condus un autoturism pe strada Petru Rareș dinspre bd. Republicii către str. Gării, iar în dreptul imobilului numărul 31 a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla parcat regulamentar pe partea dreaptă.

În urma coliziunii autoturismului i s-a dislocat ansamblul roată dreapta față, ansamblu care a rămas la locul accidentului, după care autoturismul a rulat cu trei roți pe o distanță de aproximativ 450 m.

Conducătorul auto, care se afla singur în autoturism și nu a suferit vătămări corporale,  a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost  condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde i s-a recoltat o probe  biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ce spune instanța

HATOS MIHAI TUDORInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare în dosar nr. 2983/P/2023, din data de 04.07.2023. În temeiul art. 226 alin. 1 din Codul de procedură penală, raportat la art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului: pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influen?a alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 din Codul penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 04.07.2023 şi până la data de 02.08.2023 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului, prin apărător, de a se dispune în subsidiar înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar sau cu cea a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

P.S. În Baia Mare, un șofer care avea 1,44 în etilotest a ajuns în arest la domiciliu. Să fie dublă măsură? Nu este cumva aceeași lege pentru toată lumea? Doar judecătorii o pot spune. Dar am ”uitat”: în România magistrații nu pot fi trași în niciun fel la răspundere pentru soluțiile date. Noi nu dăm cu parul, doar ne întrebăm. Să nu ne mai mirăm că suntem pe primul loc la numărul de persoane decedate sau rănite grav în accidente rutiere!

Foto principal: facebook.com

Te-ar putea interesa si

ADOPTĂ O GRĂDINĂ! Proiect de înfrumuseţare a caselor din Muzeul Satului

Redactie

MIREȘU MARE – EVENIMENT: Concert de muzică clasică în pădurea Bavna

Redactie

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Impact între două mașini în intersecția din centrul localității Hideaga

Vasile Dale

6 mesaje

Judecători mai iertători la Dragomirești. Doar arest la domiciliu după a ajuns cu mașina în curtea unei case din Ieud. Avea 1,44 mg/l alcool în aerul expirat – Stiri din Maramures iulie 5, 2023 at 5:27 pm

[…] În Baia Mare, un șofer care avea 1,20 în etilotest a ajuns 30 de zile după gratii. Să fie dublă măsură? Nu este cumva aceeași lege pentru […]

Raspunde
Escu iulie 5, 2023 at 8:40 pm

E membru AUR, ce asteptari sa ai de la el ?

Raspunde
mo iulie 5, 2023 at 11:20 pm

„un șofer care avea 1,44 în etilotest a ajuns în arest la domiciliu. Să fie dublă măsură?” -> „după care autoturismul a rulat cu trei roți pe o distanță de aproximativ 450 m” -> parea intr-adevar hotarat sa incerce sa scape basma curata.. e o diferenta cruciala intre cele 2 spete.. doar ca nu e vorba de cifre, ca nu suntem la matematica, ci de fapte/caracter(sau lipsa acestuia)

Raspunde
ASB iulie 6, 2023 at 11:29 am

Iesi linistit la plimbare prin oras si vine un viermisor din asta si te omoara. Trebe bagat macar un anisor la mitittica sa il sodomizeze putin baietii, ca la cum arata sigur i-ar place.

Raspunde
Ionel iulie 6, 2023 at 12:08 pm

Daca era un om de rand era dupa gratii deja.

Raspunde
andrei iulie 7, 2023 at 6:20 am

cunoscut frizer ? unde, pe scara lui ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.