BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOTO: Un pompier a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată regulamentar în Baia Mare. A refuzat testarea cu etilotestul, dar a acceptat recoltarea de sânge

La data de 6 iulie, la ora 23.50, polițiștii Municipiului Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Gării, la intersecție cu strada Vlad Țepeș.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani din Săsar, a condus un autoturism dinspre strada Petru Rareș, și la intersecția cu strada Vlad Țepeș, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, parcată regulamentar.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.U.G. nr. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Te-ar putea interesa si

UN DAR DE NEPREŢUIT PENTRU POLIŢIŞTI: Şeful Postului de Poliţie Comunal Satulung, sculptor în timpul liber, a transpus în lemn profesia pe care o practică

Vasile Dale

TRAGEDIE LA INĂU: Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat – actualizare

Redactie

FOTO: Tânăr de 20 de ani, înecat în balastiera de la Ciuperceni

Redactie

2 mesaje

Escu iulie 8, 2023 at 12:11 am

Normal caa refuzat sa sufle in etilotest, analizele de sange se pot măslui, dar nu si daca ai apucat sa sufli !

Raspunde
Nu contează iulie 8, 2023 at 2:50 pm

Poi ce i aici târg hai atunci sa facem toți la fel Bem și nu suflam dar doar la șmecheri se aplica!!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.