Maramuresul Istoric

VIŞEU DE SUS: Creșa pentru 110 copilași intră, în viitorul foarte apropiat, în stadiul de „execuție lucrări”!

Din discuțiile avute astăzi cu firma de proiectare care se ocupă de elaborarea Proiectului Tehnic, respectiv a Documentației în vederea obținerii Autorizației de Construire, toată documentația tehnico-economică este finalizată, urmând a fi predată, iar lucrările aferente proiectului finanțat prin Compania Națională de Investiții, cu o valoare de 22,4 milioane de lei sunt preconizate a începe cu luna august a acestui an.

„După depunerea actelor necesare și emiterea Autorizației de Construire din partea noastră, Proiectul Tehnic final va fi supus avizării CNI și, în cel mai scurt timp, avem încrederea că firma executantă va da startul.

Odată finalizat, noul obiectiv va avea un rol incredibil în dezvoltarea și educarea copilașilor cu vârsta de până la 3 ani din orașul Vișeu de Sus și, de ce nu, din localitățile învecinate, oferindu-le condiții exemplare, la standardele cele mai înalte”, spune Vasile Coman, primarul oraşului.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost acroşat de o autoutilitară la Şieu

Redactie

ŢIGĂRI DE PESTE 7.000 DE LEI: Autoutilitară încărcată cu ţigări de contrabandă, depistată de poliţiştii de frontieră la Vadu Izei (foto, video)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: DOLIU – Vlăduț, tânărul decedat la Berbești, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Sute de oameni au fost alături de familie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.