BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV VIDEO: Poliţiştii l-au prins pe şoferul fugar. Este din Vima Mică şi a fost ridicat de acasă – ACTUALIZARE

Poliţiştii din Maramureş au vizionat zeci de camere de supraveghere amplasare în zona Ţării Lăpuşului pentru a dat de urma şoferului care a omorât în această dimineaţă un bărbat pe drumul judeţean Târgu Lăpuş – Răzoare.

În cele din urmă cu sprijinul administratorilor discotecii unde victima s-a distrat toată noaptea, poliţiştii au observat un bărbat care s-a urcat la volanul unei maşini de teren care corespundea cu maşina surprinsă de o altă cameră amplasată la ieşirea din Târgu Lăpuş.

Aşa au reuşit să ajungă în comuna Vima Mică, de unde l-au ridicat pe şoferul fugar în jurul orei 14.00. El a fost dus la Poliţia Tg. Lăpuş pentru audieri, fiind ulterior dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma activităților întreprinse de polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu polițiștii Poliției Târgu Lăpuș și Secției 7 Suciu de Sus, a fost descoperit autovehiculul implicat în accidentul rutier mortal produs în această dimineață și identificat conducătorul acestuia, un bărbat, de 34 de ani, din Vima Mică.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

De asemenea, bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Te-ar putea interesa si

PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar al unui BMW, fiind prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Haitele de maidanezi au pus stăpânire pe municipiul Baia Mare. Un băimărean a scăpat ca prin ”urechile acului” de atacul patrupedelor ”în călduri”

Vasile Dale

INCIDENT LA SIGHET: Șofer amendat după ce i-a atras atenția unui polițist local să nu vorbească la telefon în timp ce se află la volan (VIDEO/ACTUALIZARE)

Redactie

1 mesaj

EXCLUSIV: Șoferul fugar din Vima Mică a fost arestat preventiv de judecătorii din Tg. Lăpuș – Stiri din Maramures iulie 10, 2023 at 4:50 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Poliţiştii l-au prins pe şoferul fugar. Este din Vima Mică şi a fost ridicat de…EXCLUSIV: Accident mortal cu fugă de la locul faptei la ieşirea din Târgu Lăpuş spre Răzoare accidnet mortalbaia maremaramureșrăzoarestiri baia marestiri maramurestg lapustg lapușDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.