BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Maşină lovită de tren la Cicârlău. Șoferița încarcerată – ACTUALIZARE

În urma cu puţin timp trenul de călători Baia Mare – Satu Mare a lovit un autoturism la trecerea de cale ferată din zona Cicârlău.

După impact maşina a trecut milimetric pe lângă un pieton care aştepta să traverseze linia ferată. Maşina a fost târâtă câţiva metri în urma accidentului.

Cu puține momente în urma, pompierii au fost solicitați pentru a interveni la locul producerii unui accident feroviar, în localitatea Cicârlău, unde un autoturism a fost lovit de tren. La locul intervenției s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de pompieri Baia Mare: 2 Descarcerare, 1 TIM, 1 EPA, 1 ASAS, în sprijin s-a alăturat și un echipaj SAJ.
A rezultat o victimă, de sex feminin, de 57 de ani, din Bârgău, inconștiență în momentul de fata, evaluata de către echipajul medical.

Este vorba de trenul personal Baia Mare-Satu Mare, în care se aflau aproximativ 65 de pasageri.

Victima din autoturism a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor aflat la fata locului.

Pompierii intervin în aceste momente pentru degajarea autoturismului de pe sinele de cale ferată.

ACTUALIZARE

Astăzi, 10 Iulie, în jurul orei 13.00, Biroul Județean de Poliție Transporturi Maramureș au fost sesizați despre faptul că, o femeie de 55 de ani din Bârgău, aflată la volanul unui autoturism, condus pe drumul comunal 100, în Bârgău, ajunsă la trecerea la nivel cu cale ferată semnalizată cu indicatoare, a fost surprinsă în gabaritul căii ferate de un tren regio.

Trenul se deplasa pe relația Baia Mare-Satu Mare, iar în urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat pe calea ferată pe o distanță de 100 de metri, conductorul rămânând încarcerat. După descarcerarea acestuia de către echipajele SMURD aflate la fața locului, i-au fost acordate îngrijiri medicale și a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare pentru investigații medicale de specialitate.

Mecanicul de locomotivă, un bărbat de 45 de ani din județul Satu Mare, a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii din Tăuții Magherăuș, rezultatul fiind zero, iar conducătoarea auto nu a putut fi testată din cauza leziunilor suferite, dar i-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Traficul feroviar și cel rutier au fost blocate timp de aproximativ o oră și jumătate.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: SI-A PIERDUT LEMNELE DIN REMORCA LANGA MALL-UL DIN BAIA MARE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Nouă turişti din Ungaria, coborâţi în siguranţă de salvatorii montani borşeni după 15 ore de căutări

Redactie

Şoferul drogat care a omorât două persoane în ziua de Crăciun, condamnat la Cluj la 5 ani și 10 luni de închisoare cu executare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.