Important

FOTO: Poliţiştii în dialog cu copiii aflaţi în tabăra Ecumenica de la Târgu Lăpuş

E vremea taberelor. Afară soarele te invită la călătorii, drumeții spre locuri noi pentru a cunoaște oameni noi.

„Așa am cunoscut 60 de copii la tabăra Ecumenica din Târgu Lăpuș. Ei, copiii, cu vârste între 10 și 15 ani, din diferite zone ale țării, au venit în tabără tocmai în Maramureș, la Târgu Lăpuș. Aici au întâlnit oameni faini cu suflet mare și cu multă dăruire, care le-au făcut interesantă tabăra prin posibilitatea de a întâlni oameni din diferite domenii de activitate.

Așa, polițiștii de prevenire a consumului si traficului de droguri și a criminalității s-au întâlnit cu copiii într-un cadru spiritual. Temele discutate au fost diverse, de la prevenirea consumului și traficului de substanțe, la prevenirea plecărilor de acasă, prevenirea apelării abuzive a numărului unic de urgență 112, până la prevenirea furturilor din locuințe. Și pentru că în tabără activitățile practice sunt la ele acasă, copiii au avut ocazia să se joace cu ochelarii care distorsionează realitatea, văzând lumea cu ochii unui consumator de alcool sau droguri.
Copiii au fost curioși și bucuroși că ne-au întâlnit. Noi, polițiștii, dragi copii, vă dorim vacanță în siguranță!”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

IJJ Maramureş: 21 elevi jandarmi aflaţi în stagiu de practică au depus jurământul militar

Vasile Dale

COMBATEREA PROSTITUŢIEI: 11 persoane care practicau prostituţia, identificate de poliţiştii din Baia Mare

Vasile Dale

Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Gutâi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.