BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Jurnalistul fake săltat şi băgat în arestul IPJ. Şantaja o femeie din Baia Mare cu poze compromiţătoare (actualizare)

Am tot scris noi despre un individ din Baia Mare cu domiciliul la concubina lui din Mireşu Mare şi care se credea mare jurnalist, mare justiţiar în presa din Maramureş. Pe lângă că individul fura poze de pe unde apuca din presa locală online iată că acum poliţiştii au mai descoperit o faptă de natură penală a individului: şantajul. Sursele noastre spun că în cursul zilei de ieri jurnalistul fake a fost prins în flagrant în timp ce lua bani de la o femeie din Baia Mare.

Conform surselor noastre, 1000 de euro ar fi fost “taxa” pe care ar fi cerut-o să nu publice în mediul on line fotografii compromiţătoare. După flagrant poliţiştii l-au încătuşat şi reţinut pentru 24 de ore, el fiind în arestul IPJ în acest moment. În această după-amiază va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 11 iulie, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani din Baia Mare, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj și violarea vieții private.

În fapt, la data de 07 iulie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani din Satu Mare, cu privire la faptul că în perioada iunie – 07 iulie a.c., a fost șantajată, cu privire la detalii ale vieții intime, de către un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare.

În urma unor discuții cu bănuitul, persoana vătămată i-ar fi dat bărbatului sume de bani, în mai multe rânduri.  

          Ieri, 11 iulie, bărbatul a fost depistat de polițiști imediat după ce se întâlnise cu persoana vătămată, cu scopul de a primi de la aceasta o altă sumă de bani.

          Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Ulmeniul distrus de grindină. Derdeluș pe șosele

Redactie

VIDEO – LA ETAJUL 2: S-au adunat ca la circ: O tinerică din zona Cuprom s-a „AFIȘAT” pe unitatea exterioară a sistemului de aer condiționat

Redactie

Galerie foto: Un polițist local a scos pistolul pentru că un bărbat amenința trecătorii cu un cuțit lângă Catedrala Ortodoxă Sf. Treime din Baia Mare

Vasile Dale

1 mesaj

SCANDAL ÎN BAIA MARE: A comis-o din nou. Ade-Adelin și-a bătut fosta concubină și pe fiica acesteia – Stiri din Maramures octombrie 30, 2023 at 11:17 pm

[…] jurnalist încătușat de polițiști la Mireșu Mare și sancționat contravențional (actualizare)EXCLUSIV: Jurnalistul fake săltat şi băgat în arestul IPJ. Şantaja o femeie din Baia Mare cu po…TENTATIVĂ DE SUICID / ACTUALIZARE: Un bărbat s-a urcat pe turnul de la combinat şi ameninţă că […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.