BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU TABĂRA DE O SĂPTĂMÂNĂ ORGANIZATA DE CAIACSMILE: DORMIT ÎN CORT, ÎNOT, DRUMEȚII ȘI MULTA DISTRACȚIE FĂRĂ TEHNOLOGIE

Ai văzut în filmele americane conceptul de tabere de cercetași? Acolo unde copiii socializau, se distrau, se întreceau pe diverse activități și deprindeau noi abilități, cum ar fi ghidatul în natura sau aprinderea focului?

Eu bine, o astfel de tabăra organizează cei de la Asociația Caiac SMile pentru copiii din județele Satu Mare și Maramureș. E vorba de o tabăra de o săptămână, la Livada, pe malul lacului, în care cei mici vor avea parte de o mulțime de experiente noi. Vâslitul în caiac și înotul sunt doar câteva dintre ele, la care se adaugă dormitul în cort și drumețiile, printre altele.

Pe lângă toate acestea, un aspect important în aceste tabere este faptul ca tehnologia este lăsată acasă, dar cei mici nu vor simți asta ca o povară, pentru că vor avea atât de multe lucruri de făcut, încât nu vor simți lipsa telefonului sau al tabletei.

Tabăra se desfășoară în 2 perioade, înscrierile fiind deja deschise. Detalii găsiți în afișul alăturat.

Te-ar putea interesa si

Ultima ora: Un utilaj de deszapezire a distrus un autoturism in zona Piata Izvoarele din Baia Mare (foto/video)

Vasile Dale

DESCINDERI: Percheziții în Baia Mare și Mireșu Mare la persoane bănuite că ar exploata ilegal agregate minerale (nisip și pietriș) pe malul râului Someș

Redactie

Recomandările jandarmilor montani pentru perioada minivacanței de Rusalii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.