Important

O femeie a furat bani dintr-un magazin din Baia Sprie. A fost prinsă imediat de poliţişti

Ieri, 11 iulie, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat de 36 de ani din Baia Mare, despre faptul că o femeie a sustras o sumă de bani de pe tejgheaua unui magazin din Baia Sprie, profitând de neatenția vânzătoarei.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat vânzătoarea ca fiind o femeie de 51 de ani, care a relatat faptul că în timp ce se afla în interiorul magazinului și efectua activități de vânzare produse cu un alt client aflat în magazin, o femeie a sustras de pe tejghea o sumă de bani, reprezentând contravaloarea unor produse alimentare, după care a plecat către o destinație necunoscută.
În urma verificărilor efectuate pe raza orașului Baia Sprie, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe strada Gutinului, care, în urma interceptării, a început să devină recalcitrantă fizic și verbal, fiind astfel imobilizată de polițiști.
Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Orașului Baia Sprie, unde, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că are 57 de ani și este din orașul Baia Sprie.
Deoarece femeia manifesta o atitudine recalcitrantă, a fost solicitată prezența unui echipaj de ambulanță care a transportat-o la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, unde, medicul de gardă a stabilit necesitatea internării acesteia la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Te-ar putea interesa si

COOPERARE INVESTIGATIVĂ INTERNAȚIONALĂ: Nou soft gratuit pentru victimele celui mai agresiv virus informatic de tip Ransomware

Vasile Dale

FOTO: AMPLE ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI PENTRU COMBATEREA CONTRABANDEI CU TUTUN ȘI A FAPTELOR ILEGALE DIN DOMENIUL SILVIC

Redactie

TOSCANA DE MARAMUREŞ: Condiţii ca la un hotel de 4 stele, în „glampingul” de la Preluca

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.