Sport

FOTBAL OLD BOYS / MECI AMICAL: Smart Boys Baia Mare – Sport Team Baia Mare 3-6 (1-3)

Pe terenul din Săcălășeni s-a desfăşurat, joi, 13 iulie, meciul amical dintre Smart Boys Baia Mare şi Sport Team Baia Mare.
Arbitrajul a fost asigurat de Gabriel Pante, Lorand Farkaș și Raul Sepsi.

Marcatori
Smart Boys: Năsui Alexandru 2 și Trif Viorel.
Sport Team: Florin Florea 4, Marchiș (11 m) și Flaviu Zoicaș.

Echipele
Smart Boys:
Cetățean Ionuț, Călin F, Szopka Ovidiu, Petran Bogdan, Fabian Szilard, Sabău Bogdan, Balog Betold, Bulzan Andrei, Mihai Bota, Laci Kulcsar, Năsui Alexandru și Trif Viorel.Antrenor Ovidiu Szopka.
Sport Team: Darius Mihuț, Ioan Marchiș, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Bogdan Țentea, Dorin Avram, Marius Cardoș, Ionuț Șimon, Cristian Bărbos , Rareș Pop-Popescu, Daniel Lupuți, Claudiu Ciurescu, Daniel Gheighiș, Gavrilă Alin, Florin Florea, Bogdan Bîrle și Flaviu Zoicaș.Antrenor Ioan Marchiș.
Meciul, fiind considerat ca revanșă la cel din 13 aprilie (câștigat tot de Sport Team), a fost controlat în totalitate și de această dată de cei de la Sport Team, care în primele 15 minute conduceau cu 3-0 (marcator Florin Florea), după care au mai „redus motoarele”.
De acest aspect au profitat gazdele care, în minutul 38, în urma unui atac susținut la poarta apărată de Darius Mihuț, obțin o lovitură de la 11 m, iar prin golul marcat de Alexandru Năsui reduc scorul la 1-3, scor cu care se termina prima repriză.
În partea a doua a meciului, cei de la Sport Team efectuează șapte schimbări (gazdele având doar un jucător de rezervă), în poarta acestora intrând chiar antrenorul echipei, Ioan Marchiș, care, la 61 ani, s-a achitat foarte bine de sarcinile transmise de pe margine de portarul titular, Darius Mihuț.
Referitor la a doua repriză, până în minutul 70, oaspeții continuă dominarea teritorială și mai înscriu de trei ori (autori Flaviu Zoicaș, Ioan Marchiș din 11 m și Florin Florea) (1-6), însă pe un contraatac cei de la Smart Boys reușesc și ei un gol, prin Viorel Trif (2-6).
Până la final, Sport Team cedează inițiativa, oferindu-le celor de la Smart Boys posibilitatea să-și creeze mai multe ocazii de gol și chiar reușesc încă o dată, reducând astfel handicapul la 3-6 (autor Năsui Alexandru), scor cu care se termină meciul.
Remarcăm jucătorul meciului pe Florea Florin de la Sport Team, care a marcat patru goluri și debutul la aceeași echipă, cu un gol, al lui Flaviu Zoicaș.
Următorul meci, tot revanșă pentru Sport Team, va fi joi, 20 iulie, de la ora 19.00, cu ASCO CF Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

SEMINAR CARITABIL: Strângere de fonduri pentru Cristiana, diagnosticată cu o boală rară

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS: Revanșă cu o victorie categorică. Fărcașa Old Boys – Sport Team 8-3 (5-2)

Redactie

MINIFOTBAL – Rezultatele din etapa a II-a a Campionatului Țării Chioarului (Șomcuta Mare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.