Eveniment

Echipa SVSU Mireşu Mare a câştigat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă

În perioada 12-14 iulie pe Stadionul „Victoria” din municipiul Carei, s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
La această competiţie au participat cinci echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi șase ale serviciilor private din judeţele Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Sălaj, Timiș și Satu Mare.
Concursul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș ” al judeţului Satu Mare cu sprijinul Primăriei municipiului Carei și a întreprinzătorilor locali, care s-au alăturat bucuroși.

Fiecare echipă participantă a avut de parcurs trei probe – pista de îndemânare şi viteză, ştafeta 4X100 şi dispozitivul de intervenţie.
La probele mai sus amintite serviciul privat SPSU Dräxlmaier Satu Mare a dominat concursul, câştigând fiecare din cele trei probe, clasându-se pe prima poziţie în clasamentul general.

Locurile următoare II și III au fost obținute de către SPSU Dual CP AR şi SPSU Aeroportul Int. Cluj, cu toții obținând timpi foarte buni.
La serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă, după parcurgerea celor trei probe, câştigătoare a fost desemnată echipa SVSU Mireşu Mare, urmată de SVSU Jimbolia, Bonşida, Beltiug şi SVSU Marca Sălaj.

Întrecerea a fost una corectă, echipele participante având ocazia să-şi demonstreze nivelul de pregătire şi capacitatea de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Toţi participanţii au fost felicitaţi de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare şi cei ai Primăriei municipiului Carei, pentru implicarea, spiritul civic și rezultatele obţinute, oferindu-li-se diplome, medalii, cupe și mici atenții.

Echipele câştigătoare vor participa la etapa naţională care se va desfăşura în luna august, în judeţul Mureș.

Cu eforturile comune și susținute, concursul SVSU/SPSU faza interjudețeană s-a încheiat într-o notă pozitivă cu momente emoționante.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER ÎN BAIA MARE: Impact între două maşini pe Bd. Decebal (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: Teribilism pe strada Școlii. Mai mulţi tineri s-au apucat să lovească cu pumnii în tot ce le-a ieșit în cale

Redactie

EXCLUSIV: Situație umilitoare la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare – Cu bebelușul în brațe, o mămică externată în chiloți, haină de noapte și șlapi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.