BREAKING NEWSImportant

Altercație între doi bărbați în Săbișa. Femeie agresată de soț în Sârbi

Ieri, polițiștii din Seini au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană a agresat-o pe fiica acestuia.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, între apelant, un bărbat de 44 de ani și un bărbat de 31 de ani ar fi avut loc o altercație fizică. Apelantul s-ar fi deplasat cu autoturismul, în urma unui apel telefonic primit de la fiica acestuia, la domiciliul celui de 31 de ani, în Săbișa.

Întrucât bărbatul de 44 de ani ar fi emanat halenă alcoolică și stabilindu-se faptul că acesta ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanență Seini în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Fărcașa

Azi-noapte, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre producerea unui scandal la un imobil din Sârbi.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 46 de ani, în calitate de fost soț al apelantei, o femeie de 41 de ani, ar fi amenințat-o pe aceasta. În cauză, în urma completării formularului de evaluare a riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului de 46 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Te-ar putea interesa si

14 zile la psihiatrie pentru tatăl care și-a ascuns copilul mort într-o cușcă de câine. La reconstituire nu avea nicio remușcare

Vasile Dale

DOLIU ÎN COMUNITATEA DIN SATULUNG: Preotul Vasile Bud a trecut la Domnul

Redactie

FOTO/VIDEO. Mister total în jurul morții sătmăreanului Marcel K. Au rămas în urmă un copilaș și o soție îndurerată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.