BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / STRÂMTURA: Impact între două maşini, trei victime

Accident rutier la Strâmtura, lângă o spălătorie auto. În urma impactului a două autoturisme, unul s-a răsturnat pe plafon, celălalt a ajuns în curtea unui localnic. Sunt trei victime.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Astăzi, 18 iulie, la ora 14.33, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Strâmtura, soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 62 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 52 de ani, din Brăila.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două pasagere de 21, respectiv 52 de ani, ambele din Brăila, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma impactului, a rezultat ruperea unui stâlp electric. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul Drug Test, rezultatele fiind negative.

Cercetarea la fața locului a fost coordonată de către prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

DRUMARII AU FOST AMENDAȚI: Au ținut în nămeți ore întregi două microbuze pline cu călători în pasul Prislop, la Borșa

Vasile Dale

INCENDIU TĂUȚII DE SUS: Cinci copii orfani de mamă au rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce le-a luat foc casa (foto)

Vasile Dale

INCREDIBIL: SOFERI DIN BAIA MARE SI DEJ PRINSI CU DROGURI LA VOLAN. POLITIA II PRINDE SI ATAT!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.