BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Avem imaginile cu deputatul PSD la locul accidentului! Află ce spune fostul ministru al Economiei, dar și primarul din Strâmtura despre evenimentul rutier

Revenim astăzi cu detalii noi despre accidentul rutier produs ieri după amiază pe Valea Izei, în comuna Strâmtura. Vă reamintim că în accident a fost implicat deputatul PSD și fost ministru al Economiei în Guvernul Tudose, Gheorghe Șimon.

Astăzi, www.vasiledale.ro a intrat în posesia unor imagini foto și video care îl surprinde pe politicianul maramureșean la locul accidentului. Alături de deputat este și primarul comunei Strâmtura, Ion Pasere. Celor doi le-am solicitat puncte de vedere referitoare la modul în care s-a produs accidentul rutier soldat cu vătămarea corporală a două femei din Brăila, mamă și fiică.

Ce spune deputatul și primarul din Strâmtura

”Nu pot explica producerea accidentului. Ancheta de cercetare este deschisă. Atunci când se va încheia se va stabili cu certitudine cum s-a produs accidentului” a fost mesajul transmis de deputatul PSD, Gheorghe Șimon.

”Autoritățile își fac treaba, verifică. Eu ce am văzut acolo și ce am vorbit și cu unul și cu altul, dar și cu domnul deputat niciunul nu știe ce și cum s-a întâmplat. Urme de frânare nu sunt. Pur și simplu a fost o ciocnire între două mașini. Nu știu care o fost atent sau neatent. Pe mine m-a sunat un consilier local ce stă în zonă și mi-a spus că este vorba despre deputatul Șimon. Eu nu puteam să ajut, au fost acolo toate autoritățile. Stâlpuș afectat a fost remediat încă de aseară” ne-a transmis Ion Pasere, primarul comunei Strâmtura.

Pe de altă parte, persoanele rănite în urma accidentului sunt într-o stare bună. Soția șoferului a fost transferată la Spitalul Municipal Sighet la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare deoarece exista o suspiciune de fractură de mandibulă. Din fericire acest lucru nu s-a adeverit iar după examinarea de specialitate femeia a fost lăsată să plece acasă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

HOŢUL ESTE DE NEGĂSIT: Mașina furată din parcarea NEPI, abandonată în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

CLUJ-NAPOCA: Hoţii de la universitate au fost prinşi. Ei au furat bani şi bonuri valorice, cauzând un prejudiciu de peste 90.000 de lei

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN 1C: O mașină a ajuns în șanț, în zona Dealul Dura (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.