BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Deputatul Gheorghe Șimon (PSD Maramureș) implicat într-un accident rutier în Strâmtura. Două femei rănite. Ambii șoferi testați inclusiv pentru consum de droguri (EXCLUSIV VIDEO)

Astăzi după amiază deputatul PSD Gheorghe Șimon a fost implicat într-un grav accident rutier pe DJ 186 pe raza localității Strâmtura.

Conform informațiilor noastre un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani din Brăilea a fost acroșat de autoturismul Mercedes condus de deputatul PSD Gheorghe Șimon (62 ani) din Vișeu de Sus. Se pare că deputatul ar fi pătruns pe contrasens din motiv deocamdată neelucidate.

În urma impactului mașina condusă de brăilean a fost proiectată pe partea opusă a sensului de mers, răsturnându-se pe plafon. Autoturismul de lux condus de deputatul PSD a distrus un gard oprindu-se în curtea unui localnic.

În urma accidentului au rezultat două victime: o femeie în vârstă de 52 ani și o femeie de 21 ani, ambele din Brăila. Cele două femei au fost transportate la Spitalului Municipal Sighetu Marmației.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest dar și cu aparatul drog test. Ambele testări au fost negative. Circulația rutieră pe DJ186 a fost blocată timp de 40 de minute.

Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spune oficial IPJ Maramureș

Astăzi, 18 iulie, la ora 14.33, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Strâmtura, soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat, de 62 de ani, din Vișeu de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 52 de ani, din Brăila.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a două pasagere de 21, respectiv 52 de ani, ambele din Brăila, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma impactului, a rezultat ruperea unui stâlp electric. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul Drug Test, rezultatele fiind negative.

Cercetarea la fața locului a fost coordonată de către prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești. Circulația a fost oprită pe ambele sensuri aproximativ 40 de minute.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: SÂNGE PENTRU UCRAINA: Jandarmii maramureşeni au donat sânge

Redactie

TREBUIE RĂBDARE: În Vama Petea, timpi de așteptare foarte mari. Vezi ce a pățit un șofer (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Procurorul german care-l cercetează pe Cherecheș aruncă bomba: ”Poate fi eliberat, să se bucure de libertate”

Vasile Dale

7 mesaje

Deputatul PSD Gheorghe Șimon, Accident Cu Două Victime La Strâmtura, în Maramureș. Mașina Lovită De Mercedesul Parlamentarului S-a Răsturant – Ziarul Virtual iulie 19, 2023 at 8:16 am

[…] Brăila au fost rănite marți, în jurul prânzului, într-un accident în care, scrie jurnalistul Vasile Dale pe site-ul lui, a fost implicat deputatul PSD Gheorghe Șimon. Accidentul a avut loc la Strâmtura, […]

Raspunde
Dosar penal pe numele unui deputat PSD: ce a făcut parlamentarul - VIDEO - PROFI 24 TV iulie 19, 2023 at 12:16 pm

[…] Se pare că deputatul ar fi pătruns pe contrasens din motiv deocamdată neelucidate, informează presa locală. Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare […]

Raspunde
Fost lider al PSD Cluj, implicat într-un grav accident rutier! Două persoane au ajuns la spital - I Love You Cluj iulie 19, 2023 at 2:26 pm

[…] vasiledale.ro, un autoturism condus de un bărbat din Brăila a fost acroșat de autoturismul Mercedes condus de […]

Raspunde
Dosar penal pe numele unui deputat PSD: ce a făcut parlamentarul - VIDEO - Dambovitadeazi.ro iulie 19, 2023 at 2:51 pm

[…] Se pare că deputatul ar fi pătruns pe contrasens din motiv deocamdată neelucidate, informează presa locală. Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare […]

Raspunde
Dosar penal pe numele unui deputat PSD: ce a făcut parlamentarul - VIDEO - Cancandb.ro iulie 19, 2023 at 2:52 pm

[…] Se pare că deputatul ar fi pătruns pe contrasens din motiv deocamdată neelucidate, informează presa locală. Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare […]

Raspunde
Stan Gheorghe iulie 22, 2023 at 4:21 pm

Dupa cum se vede in pozele publicate rezulta ca Simon are mari probleme in conducerea unui autovehicul , sigur nu a fost facuta public declaratia lui in care sa explice de ce a intrat pe celalalt sens si a lovit o masina care circula regulamentar.Cercetarea fiind facuta de Dragomiresti , in curand o sa se spuna ca a sarit un caine in fata masinii lui si o sa puna politia sa caute cainele , sau mai rau o sa spuna ca cel care conducea masina din Braila nu avea ce cauta in acel moment pe sosea , ala trebuia sa se informeze ca pe Valea Izei se deplaseaza un deputat , trebuia sa stea intr-o parcare sa astepte pana trece.Mai tris este ca Simon Gheorghe este condamnat pentru dubla ucidere , hotararea fiind ramasa definitiva , e posibil ca a facut ceva combinatii sa nu mai apara in cazier dar statutul lui e clar.Zetea striga in gura mara ca in PSD nu sunt penali , dar culmea ironiei e ca unul e chiar in curtea lui , fara discutii ca in toate partidele sunt parlamentari cu condamnari la activ

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.