Important

IPJ Maramureş declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București

La concursul de admitere la programul de studii universitare de master profesional pentru formarea ofițerilor ”Științe penale în asigurarea ordinii și siguranței publice” în anul universitar 2023-2024 din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, au fost scoase la concurs un număr de 75 de locuri.
După absolvirea programului de master profesional, absolvenții vor fi repartizați în cadrul structurilor Poliției Române, potrivit nevoilor beneficiarului.

La concursul de admitere pot participa absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai învățământului superior de lungă durată sau absolvenți cu diplomă de licență sau echivalentă ai programelor de studii universitare de licență cu minimum 240 de credite de studiu transferabile.
Înscrierile se efectuează până la data de 26 iulie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică prin completarea și depunerea Cererii-tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv [email protected], iar depunerea dosarelor de recrutare se realizează până la data de 04 august 2023 la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, din municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37 – Serviciul Resurse Umane, telefon 0262-207.711, de unde pot fi obţinute şi alte relaţii suplimentare.
Anunțul de concurs este postat pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, respectiv: www.mm.politiaromana.ro./cariera/admitere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Acțiune a poliţiştilor rutieri maramureşeni pentru un trafic în siguranță

Redactie

LA DOAR CÂTEVA ZILE DE LA MONTARE: O plăcuță trilingvă cu denumirea municipiului Sighetu Marmaţiei a fost vandalizată

Redactie

O SINGURĂ ZI: Trei maramureşeni depistaţi la volan, fără permis de conducere

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.