Important

Un bărbat din Baia Mare s-a ales cu dosar penal după ce a distrus oglinzile mai multor maşini, un altul a fost reținut pentru furt calificat

Aseară, 18 iulie, la ora 22.48, polițiștii din Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Rozelor, au fost distruse mai multe autoturisme.
La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, patru autoturisme prezentau distrugeri la nivelul oglinzilor din partea stângă.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani din municipiu.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

*****

Ieri, 18 iulie, în baza probatoriului administrat, polițiștii din Baia Mare au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiu, care este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 13 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat, de 51 de ani, cu privire la faptul că, în data de 12.iulie a.c., în jurul orei 23.20, o persoană necunoscută ar fi sustras de pe terasa unui local situat pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, piese de mobilier din lemn, în valoare de aproximativ 800 de lei.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

INFORMARE: Deschiderea primului apel de proiecte din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

Redactie

TULGHIEŞ: Sălăjence au furat dintr-o locuinţă 1.700 de lei. Au fost prinse de poliţişti la scurt timp

Vasile Dale

VIDEO: Gunoaie în 2022, gunoaie în 2023 în Baia Mare. Angajații Drusal mai mulți împrăștie gunoaiele în loc să le adune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.