Important

EVENIMENTE RUTIERE: Accident în Baia Mare şi Leordina, maramureşeni depistaţi la volan băuţi ori fără permis

În seara de miercuri, în jurul orei 23.00, un accident de circulaţie s-a produs pe bd. Bucureşti, la intersecţia cu str. Culturii. În urma impactului a două maşini o persoană a fost rănită uşor.

Puștan minor urmărit prin Baia Mare

Baia Mare – Azi-noapte, în jurul orei 00.00, în timp ce polițiștii Biroului Rutier efectuau serviciul de patrulare, supraveghere și control trafic rutier pe bulevardul Regele Mihai I, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

În momentul în care a observat autospeciala de poliție, conducătorul auto a abandonat autoturismul în parcarea laterală a unui centru comercial, după care a fugit.

În jurul orei 01:00, la autoturism s-a prezentat un tânăr, de 17 ani, din Baia Mare, care a relatat verbal faptul că el a condus autoturismul în cauză.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că autoturismului îi este atribuit un alt număr de înmatriculare față de cel montat și că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Șofer beat urmărit prin Lăpușel

Recea – Aseară, 19 iulie, la ora 23.28, în timp ce polițiștii efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Principală din localitatea Bozânta Mică, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula dinspre Bozânta Mică înspre sat Lăpușel.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate de agenții de poliție, s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, ulterior acesta oprindu-se la intrarea pe strada 22 Decembrie din localitate.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 63 de ani din Lăpușel. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

FĂRCAȘA

Fărcașa – Aseară, 19 iulie, la ora 20.27, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 49 de ani, din Sălsig, despre faptul că o persoană, conduce un tractor agricol prin localitatea Gârdani, fără să posede permis de conducere.

Deplasați la fața locului, respectiv pe D.J. 108 A, polițiștii au identificat un tractor ce se deplasa dinspre Fărcașa înspre Sălsig. La volan a fost identificat un bărbat, de 32 de ani, din Sălsig.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

RUSCOVA

Leordina – Ieri, 19 iulie, la ora 15.30, la sediul poliției s-au prezentat doi bărbați de 47 de ani, din Baia Mare, respectiv 58 de ani, din Ruscova, pentru a sesiza un accident rutier produs cu pagube materiale, în comuna Ruscova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul de 58 de ani, în timp ce conducea un motociclu care avea I.T.P. expirată și R.C.A. expirată, a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat în afara părții carosabile, provocând un accident cu pagube materiale.

De asemenea s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA CONTRABANDIŞTII DE ŢIGĂRI: Au fost ridicate două autovehicule, trei stații de emisie-recepție și două telefoane mobile. S-au pus în aplicare mandate de aducere pentru cinci suspecți

Vasile Dale

A ATENTAT LA CUTIA MILEI: Băimărean reținut pentru furt din biserică

Redactie

DUPĂ GRATII: Cinci maramureşeni condamnaţi la închisoare depuşi în penitenciar de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.