BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Carambol cu trei autoturisme pe Bd Unirii din Baia Mare. Bd Republicii blocat de ”mințile luminate” de la Sistematizarea Circulației

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Trei autoturisme s-au ciocnit cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței de siguranță dintre vehicule.

La fața locului intervin echipajele ambulanței, un echipaj al pompierilor militari și unul al poliției. O femeie cu un bebeluș în brațe primește ajutor medical.


Pe de altă parte, bulevardul Republicii din Baia Mare este complet paralizat după ce durata de verde a semafoarelor a fost modificată. Pur și simplu ”mințile luminate” din cadrul comisiei de sistematizare a circulației rutiere din cadrul Primăriei Baia Mare bubuie a prostie. Au reușit să blocheze efectiv traficul rutier în zona respectivă.

Te-ar putea interesa si

REŢINUTĂ PENTRU 24 DE ORE: O bistriţeancă a furat telefoane mobile, bani şi alte bunuri dintr-o casă de pe Valea Roşie

Vasile Dale

EXCLUSIV – ORDINE DE PROTECȚIE: Un polițist și-a agresat soția, tot polițist. La Fărcașa, un tânăr și-a agresat fizic bunicii. A fost reținut de poliție (actualizare)

Vasile Dale

FOTO: Două victime după ce o maşină s-a izbit de un podeţ la Săbişa (actualizare)

Redactie

3 mesaje

ROBERT iulie 21, 2023 at 5:10 am

Apoi din astea se vor mai întîmpla multe , dar sunt foarte curios cînd se va apuca de pasajul de la ieșirea din oraș în zona Italsofa , că e prăpăd ce aglomerație este acolo la ora de vîrf și pasajul se discută deja de mult doar că trebuie să ne scărpinăm odată în frunte să ne gîndim oare cum să facem ???? sunt curios cînd va dispărea muntele de gunoi de la ieșirea din oraș că îți scoate stomacul pe dos cînd ești prin zona aia , sunt curios cînd se va pune un semafor la trecerea de pietoni de la piața agroalimentară pe partea de la turnul măcelarilor să-l putem opri pe BADE SIMION și pe LELE MĂRIE să nu se arunce pe trecerea de pietoni ca să fugă la troleu fără să se asigure un pic , sunt curios cînd va avea orașul ăsta un AQUAPARC ca să nu mergem în alte orașe , județe pt a te recrea în sezonul de vară …și nu numai , sunt curios cînd se va face ceva în zona cuprom , sunt curios cînd vom avea o gară cum ar trebui să fie într-un oraș dintr-un stat European , sunt curios cînd se va face un drum expres pînă în Satu Mare ca să poți urca pe Autostradă la vecini noștri …că de Autostrăzi nu vă întreb , că de aia nici poveste să prind eu cît mai trăiesc !!! și mai sunt curios de un lucru … Mintea la cap cînd va veni ????

Raspunde
SJ iulie 21, 2023 at 6:45 pm

Tare mi-a plăcut articolul dvs. ! Simplu, concis, la obiect ! Când și dacă se vor realiza cele amintite de dvs. ….nici eu nu cred că voi mai apuca să le văd !

Raspunde
Hai Pa iulie 21, 2023 at 10:39 pm

Cred ca stiti si dumneavoastra raspunsul la toate intrebarile, domnule Robert, dar zic si eu, NICIODATA! sau cel putin nu cat e kake primar.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.